Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Zabierajcie tego MENTORA RELICA ode mnie zazdrosne ... , tego brata Nelyssy i cienia wiatru a nie wchodzą we mnie na siłę na chama, klimat mi tworzyć a reszta ... mnie atakuje. Ja się o to nie prosilam, ja prosiłam o rozmowę pisemną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 lat czekania za księciem bratem Nelyssy za mentorem reliciem i ja mam słuchać o tym czego towarzystwo z kilkunastu, dziesięciu osób robiło przez ten czas z dopołowy, ze swoimi wielkimi rodzinami, bo oczywiście żony, mężowie, dzieci nie bylo mi znani. Przychodzili tylko na zdrady dla metabolizmów. 

Ja nie jestem Waszą dziwką tylko uczennicą mentora relica i cienia wiatru, a myślę, że bardziej tego drugiego. Wszystko co robiłam, robiłam słuchając Acera, mojego pierwszego mentora, bo Ci dawaj pojawili się później. 

To nie były zadania zgodne ze społeczną normą, bo przez nie trafiłam 2 razy do szpitala na 2 miesiące i w ciągu pobytu, nie zdradziłam nikogo z nich. Zrobiłam to później, ujawniając fakty policji, która ich zna. 

Nie rozmawiałam z nikim przez cały świat relica i na Alone, spędzałam czas sama w pokoju, z nikim nie widziałam się przez 4 lata, dopiero od tamtego roku zaczęłam wychodzić z domu. 

I mimo to jestem nadal dręczona, nękana, psychicznie i fizycznie non stop. 

Wielkie grono przyjaciół i pastwią się kolejny rok nad jedną dziewczyną od świtu do Nocy. 

Zamiast normalnie spotkać się i spędzić czas... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkałam z kimś przez parę lat jak pisalam mając go za brata, bo przecież innych chłopaków przez ten czas mialam, On ich znał i nie myślą, że mi będą na siłę pchać kogoś kogo nie kocham, twierdzić, że ja mam może jakieś zobowiazania wobec Niego, nie byłam Jego żoną, narzeczoną, nie mam z nim dzieci, nic mnie nie łączy i nie będzie. Pisał do molenki na forum, gdy w szpitalu byłam o przyjazd brata Nelyssy. 

Już to pisałam jak do tłuków i nie rozumieją.. 

Nie jestem zniewolona, ubezwłasnowolniona.l, mogę żyć jak chcę. 

Gówno mnie obchodzi Wasz zaścianek myślenia. Co Wasi sąsiedzi pomyślą, na pewno to nauki Cthuluhu. Bać się, schizować, peszyć, wielka mentorka fobików.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cały mój organizm wściekła banda zaczęła wpuszczać odczyny ... Moniki. Taki wzwód sobie wymyślili. Przymuszali mój organizm na siłę do wygrzebywania kału albo sikania na siłę. Ja już kiedyś o tym pisałam, nie jestem bulimiczką. Wiem, ile jestem w stanie wytrzymać i kiedy mam kał wydalić.

Zostałam więc atakowana przez to i jej odczynami i głowami innych, wpie*dalajacych się na siłę i gwałcona przez mojego byłego ukochanego brata Nelyssy wraz z kolegą Joy of Satanem, i Szczurem bo gdy ja mu krzyczę, wyjdź ze mnie, nie chcę uprawiać z Tobą seksu, żadnej przyjemności z dala czy z bliska Ci dawać, no to jest to gwałt. Jeżeli ktoś mnie za to zaśmieca i odbiera mi powietrze, jest to gwałt.

Bez względu jaką ja przyjemność odczuwam, jest to nie zgodne z emocjami jakie odczuwam, ponieważ moją miłością jest ktoś inny. 

Mój mentor relic jest zastraszany, był od początku, jest do tej pory. Robi wszystko tak jak mu każą ze strachu, nie ma tu ani jednej osoby mądrej i odwaznejt. Kiedyś był Acer też naodpie*dalał więc gówno może.

Jutro bedziecie przesłuchiwani. Tak Was informuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@You know nothing, Jon Snow W związku z postami jakie są tu publikujesz, włączamy Ci moderacje wiadomości, które będą publikowane.

Nie możemy dłużej tolerować Twojego zachowania. Rozumiemy, że potrzebujesz tego forum dlatego dajemy po raz kolejny szansę ale wiadomości jakie są wysyłane nie będą publikowane dopóki ich nie zatwierdzimy.

Jednocześnie z całego serca sugerujemy abyś porozmawiała o swoich stanach z lekarzem i posłuchała jego zaleceń. Sama widzisz, że nie jest coraz lepiej.

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesuje mnie Wasz świat relica Wasz fałsz. Wasz fałszywy relic brat Nelyssy i falszywy mentor relic. Gówno mnie to obchodzi. 

Przepraszam Obcego za złe słowa wszystkie na Jego temat i temat Jego forum. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Banda chorych psychicznie erotomanów, ale tylko śluby, wesela. Na czele z Cthuluhu chorą, śluby, wesela, dzieci, zdrady tak wygląda dorosłość ich. 

I taki jest fałsz mentora relica z forum depresja, piszącym o miłości, wierności, dojrzałości itd.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi