Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest świat relica żyć jakimś gównem co ktoś robił kiedyś, o jakiej porze , w jakim celu, kto kogo lubił, kto kogo kochał z kirazemm przebywał. W świecie relica od 2020 roku nastał nowy wymiar życia. Wspomnienia istotne, historie, energie, wszystko co widzieliście czy czuliście.

Nie ma żadnych Elfek, dopołowy, żadnych imprez, Sylwestrów, żadnych romansów w górach. Nie chcę Was kolejny raz obrażać, że jesteście chorzy psychicznie, i tłumaczyć że takie zaburzenia się leczy, bo leczy i pracuje się nad sobą samym a nie słuchać pierdół Szczura, Jego podpuszczania, manipulowania, wzbudzania zazdroscir, zawiści, nienawiści. Szczur do tego dąży razem z Cthuluhu, Nelyssa są tak obrzydliwi ostatnio, że brak słów. Co chwilę przerywają mi organizm, co chwile smród czyjś, blokowanie potrzeb fizjologicznych, pukania, stukania. 

Nie słuchajcie Jego bzdur to jest gwałciciel, porzymuszajacy do srania, masturbacji, widzi tylko poniżenia przed kimś jakimis Monikami, Michałami. To są bzdury. 

Ja mam już 3 punkty ostrzeń tak mnie doprowadza ten stwór do wybuchów. Nie ma żadnych wygranych i przegranych. On jest bardzo chory. 

Dajcie sobie z tym brudasem rozgadanym na wiecznym haju bez spania spokój. I tak prędzej czy później go zamkną, wiele osób i tak na to czeka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesują mnie głupie stworzenia. Głupi ludzie, głupie zwierzęta. Mój kot był mądry, Szczur to gnida. Acer chciał mi pomóc. Jak kiedyś pisałam najlepsze połączenie to kota i psa. 

Kocham drzewa, wierze w Naturę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kiedyś pisałam, gdy 14 lat miałam spodobał mi się jeden chłopak, niektórym Wam znany. Gdy 16 lat miałam już mi się przestał podobać, ale żyliśmy w bratersko-przyjacielskich relacjach, nawet mieszkaliśmy razem. Ten świr mnie ciągle nim terroryzuje. A typ działa nieświadomie na ich rozkazy jest obrzydliwy dla mnie. 

Gówno mnie obchodzi co myślicie. Nigdy to nie był ani mój mąż ani narzeczony. Nie słuchajcie pierdół Szczura, brata Nelyssy itd. Podobnie z tymi o których pisałam. 

Gówno mnie wszyscy obchodzą, których nie lubię a nie lubię wielu. Jestem wolna, kocham Fuji. 

I nie mam za brata Nelyssy cienia wiatru. To nie jest cień wiatru przestańcie roznosić bzdury. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Szczur rozrywa mi ciało i wpuszcza swój głos. Sobie wierzcie lub nie. Potem innym manipuluje w umysłach i przestawia znaczenie moich słów. 

Nie słuchajcie Jego głupot, powtarzam.

Mentor relic, cień wiatru z depresji niech w NIC mu nie wierzy. Ja przez to, że uwierzyłam stwierdziłam, że jest brzydki, a przecież to mój ukochany mentor relic. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 stopni ciepła powyżej, siedzą schizofreniczki, brzydkie, trzęsące się plotuchy, wielkie specjalistki od narządów płciowych i organizmu. Nie mogę posiedzieć na słońcu w spokoju tylko pierdolec za każdym z chłopaków jak suki myślą, że mi się będą wpie*dalały w relację. 

Mój jest mentor relic, cień wiatru, mój jest Fuji i mój jest Acer. 

Kto chce być mój też może być, ale bez żadnych głupich dziewczyn się za nimi ciągnących. 

Nie szanujące się cipy, głupie, brzydkie i śmierdzące. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Praca nad metabolizmem zdrowym, porządnym, lepszym od innych by mąż żonę zdradzał czy swoją miłość masturbacjami, bo metabolizm człowieka trzeba roz*pie*dalać i wskrzeszać. Jaki metabolizm cieniu wietrze jak Ty jesteś we mnie zakochany i pie*dolą takie Szczury o metabolizmach a Ty przyłzisz co Noc gadasz jak tylko sprawy inne pozałatwiasz i tak całe dnie. Mentor relic też, czy to jest Leśnikiem czy w innego większego chłopa wlazł niech nie puszy się cały dzień. To nie są podniecenia, milości erotyczne tylko przyjemności tylko miłość czuć w każdym spojrzeniu i stanie ducha. Ślepy by nie zauważył, ale tak Was brat Nelyssy ze Szczurem przekręca. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wpuszczał ten Szczur we mnie jakichś chłopców śmierdzieli, jest tak gorąco a ja czuję w środku tylko brud. Zastrasza mnie wybijaniem zębów, wszystko w ten upał myśli, że ma prawo we mnie pakować. Znam dobrze swoje ciało, umysł wszystko przestawia nie równo, niszczy i wykrzykuje do innych. Wielkie mi trollowanie na zdrowie czy jak on to nazywa.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi