Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nieprofesjonalne zachowanie psychologa

katrin93

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu problemów z określeniem swoich predyspozycji zawodowych udałam się do psychologa, który zaproponował test inteligencji Wekslera.Część słowna wyszła mi bardzo dobrze, a część bezsłowna przeciętnie. Po uzyskaniu wyników psycholog zadzwonił do mnie i stwierdził, że te wyniki go bardzo niepokoją i według niego coś jest nie tak z moim mózgiem i powinnam iść do neurologa, ale żeby mieć 100% pewności musi mi zrobić jeszcze jeden test polegający na odtworzeniu rysunku z pamięci. O dziwo ten test wyszedł dobrze, więc wycofał się zupełnie z tej teorii i uznał, że po prostu tak mam, ale i tak nie potrafił określić grup predyspozycji zawodowych dla mnie. Szczerze to zupełnie straciłam zaufanie i darowałam sobie kolejne wizyty. Przez te dni między jedną wizytą a drugą byłam przerażona myśląc, że jestem ciężko chora, a ten zwyczajnie stwierdził, że się pomylił. Dla mnie nieprofesjonalne. Teraz zastanowię się kilka razy zanim wydam niepotrzebnie pieniądze. Co o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwrot pieniędzy dobry pomysł. Prawda że dobrze że chciał zweryfikować Ale zły komunikat wydał, profesjonalny nie był. 

Ja teraz pomyślałam że powinnam zadać zwrotu pieniędzy i to grubych Ale to sprawa z grudnia 23 stycznia 24. Chyba już się przedawnilo ktoś wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi