Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wieloletnia samotność oraz brak sensu życia

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, Verinia napisał(a):

@un_lucky luke strasznie się tym przejąłeś, co? 

Mam nadzieję, że to nie jest tani sarkazm.

Każdy ma inną "tolerancję" co do chamskich uwag. Jedni mają na to wywalone, inni wręcz przeciwnie. Jestem otwarty na konstruktywne uwagi, sugestię. Ale jeśli ktoś mi proponuję, by "parzył się" z losową kobietą jak żaby w bajorze, bo tak "wujek/ciocia dobra rada" chce albo próbuje mi wmówić, że jestem jakimś świrem, no to wybacz, ale trzeba postawić granice i reagować! 

"Kłamstwo powiedziane 100 razy staje się prawdą". 

Nie wiem, czy byłaś kiedykolwiek atakowana werbalnie przez social media/forum. Ja byłem nie raz zmieszany z błotem pod byle jakim pretekstem. 

6 minut temu, Dalja napisał(a):

@un_lucky lukejaka usługa jest w Japonii? Napisałeś płatna żeby się umawiać z dziewczynami. Prostytucja jest nie tylko w Japonii, więc to o jaką usługę chodzi?

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Enjo_kōsai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę o zaprzestanie przepychanek słownych w tym temacie. @un_lucky luke zablokuj użytkownika @morskikamień. Użytkownika @morskikamień proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, skoro to szkodzi innemu użytkownikowi a to jego wątek. Zasadniczo na Forum próbujemy sobie pomagać nie szkodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dryagan napisał(a):

Bardzo proszę o zaprzestanie przepychanek słownych w tym temacie. @un_lucky luke zablokuj użytkownika @morskikamień. Użytkownika @morskikamień proszę o niewypowiadanie się w tym temacie, skoro to szkodzi innemu użytkownikowi a to jego wątek. Zasadniczo na Forum próbujemy sobie pomagać nie szkodzić.

Zablokowałem. Jest w ignorowanych 👍

Edytowane przez un_lucky luke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi