Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mikropenis i depresja

On1980

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, brum.brum napisał(a):

Szczegółów to raczej nikt tu nie chce poznawać. Zostaw to może dla siebie 

No to jest ten moment, gdy już zbliżamy się do granicy dobrego smaku :D

Ja mam tę wadę, że ciągnę takie tematy, a potem dowiaduję się takich rzeczy, że ostatecznie żałuję.

Znajomy (gej, a jednocześnie autysta bez wyczucia granic) mówił, że jakaś orgia u niego w domu była gejowska, to pytam z uprzejmości „i jak było?”, to ten mi bez ostrzeżenia film wysłał ze sobą w roli… nie wiem właśnie, czy głównej, czy drugoplanowej, bo po sekundzie wyłączyłem.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

No to jest ten moment, gdy już zbliżamy się do granicy dobrego smaku :D

Ten moment nastąpił już jakieś 15 wpisów temu 🫣

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Znajomy (gej, a jednocześnie autysta bez wyczucia granic) mówił, że jakaś orgia u niego w domu była gejowska, to pytam z uprzejmości „i jak było?”, to ten mi bez ostrzeżenia film wysłał ze sobą w roli… nie wiem właśnie, czy głównej, czy drugoplanowej, bo po sekundzie wyłączyłem.

Łooożeszzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Ten moment nastąpił już jakieś 15 wpisów temu 🫣

Tzn. przy opisie rozmiaru? Dla mnie to jeszcze nie jest ta granica bo zakładam, że faktycznie boi się, że jest mały, cieniutki, no to podał rozmiar publicznej ocenie i został oceniony faktami autentycznymi (są fakty nieautentyczne?) i obiektywnym. W sensie dla mnie to jeszcze nie przekracza granicy, bo służy mimo wszystko zdrowiu psychicznemu.

3 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Łooożeszzz

I tak za każdym razem, pamiętam że go wywaliłem ze znajomych na fejsie raz (jak jeszcze miałem fejsa) bo na walentynki wstawił zdjęcie JAK LIŻE STOPY SWOJEMU FACETOWI K… MAĆ MAM TO TERAZ PRZED OCZAMI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tzn. przy opisie rozmiaru? Dla mnie to jeszcze nie jest ta granica bo zakładam, że faktycznie boi się, że jest mały, cieniutki, no to podał rozmiar publicznej ocenie i został oceniony faktami autentycznymi (są fakty nieautentyczne?) i obiektywnym. W sensie dla mnie to jeszcze nie przekracza granicy, bo służy mimo wszystko zdrowiu psychicznemu.

I tak za każdym razem, pamiętam że go wywaliłem ze znajomych na fejsie raz (jak jeszcze miałem fejsa) bo na walentynki wstawił zdjęcie JAK LIŻE STOPY SWOJEMU FACETOWI K… MAĆ MAM TO TERAZ PRZED OCZAMI.

No dobra jestem zaburzony i wypisuje glupoty, przepraszam jak coś. Z rozmiarem się martwię i dlatego o tym pisze ze szczegółami może nie na miejscu napisałem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Hurricaner27 napisał(a):

No dobra jestem zaburzony i wypisuje glupoty, przepraszam jak coś. Z rozmiarem się martwię i dlatego o tym pisze ze szczegółami może nie na miejscu napisałem 

Mi to wiesz, luz, przypominam że byłem zaatakowany gejowską orgią z udziałem kolegi, więc informacja o nieprzystrzyżonym trawniczku mi nie robi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Dobrze że kobiety tu nie wrzucają tematów, że mają za małe cycki.

@Hurricaner27 czy ty jesteś zgrywus? 🤣

W jakim sensie pozytywnym czy negatywnym ?? Jest to mój problem i się trochę tym martwię ale nie tylko ja mam tutaj takie problemy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Hurricaner27 napisał(a):

W jakim sensie pozytywnym czy negatywnym ?? Jest to mój problem i się trochę tym martwię ale nie tylko ja mam tutaj takie problemy 

Pozytywnym. Wiem, że problem. Ale w twarzy masz masz trochę cos z  zgrywusa 😛 To tylko wrażenie a może coś jest na rzeczy jak czytam te Twoje opisy "przyrody"?

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Wysłałeś jej foto? 

Odwaznie

Żadna tajemnica. Tylko twarzy jakby co 🤣

Zawsze się zastanawiam jak bardzo ktoś ma zaniżona samoocenę. To żadne głębsze zainteresowanie. Jestem mężatką 😃

4 minuty temu, Hurricaner27 napisał(a):

To dziękuje. Ale twoja ocena moich zdjęć mimo wszystko trochę mnie podniosła na duchu 😉

Trochę to już dużo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi