Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spam

zburzony

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, a ja planuję zwiększyć lamo do 400 mg... Też tak słyszałem że wyższe dawki są bez sensu, niestety, jako lekoman raczej sobie tych 400 nie daruję, a nuż coś z tego wyjdzie. Chociaż wątpię. Jeśli po miesiącu nie zauwazę żadnej różnicy do wrócę do 300 albo i 200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, zburzony napisał(a):

Hmm, a ja planuję zwiększyć lamo do 400 mg... Też tak słyszałem że wyższe dawki są bez sensu, niestety, jako lekoman raczej sobie tych 400 nie daruję, a nuż coś z tego wyjdzie. Chociaż wątpię. Jeśli po miesiącu nie zauwazę żadnej różnicy do wrócę do 300 albo i 200.

No skoro chcesz tak poeksperymentować to czemu nie, oczywiście pod ścisłą kontrolą LEKARZA rzecz jasna. Też pamiętaj, że leki jakie by nie były, to jednak pewne obciążenie dla organizmu, dla jego metabolizmu szczególnie. Dlatego więcej, to nie zawsze lepiej, jeśli nie ma jakiejś szczególnej konieczności.

Też dodam, że lamotrygina poniżej 100mg ponoć nie ma żadnego działania z kolei. 

No i ja bym poczekał co najmniej 2 miesiące, bo 1 miesiąc na rozkręcenie lamotryginy to wg mnie jednak za mało. Ale to już lekarz ci dokładniej powie 🙂

Zdrowia życzę i dziękuję za podzielenie się doświadczeniami 🙂 W razie co zapraszam też na priv. 

Edytowane przez MarekWawka01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi