Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Raccoon napisał(a):

Proszę o usunięcie konta. Wszelkie fora, discordy itd uzależniają a ja nie mam silnej woli 

Ech podobnie u mnie jest😭 niby na tel zaglądam przy czym innym ale to rozprasza. Może kiedyś się zdecyduje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Oby szybko wrócili 😊 ale szkoda wg mnie że jest opcja usuwania konta z postami..... i zostają takie dziury. Jakby tego nie było byłoby fajniej;/

No ale z 2 strony jesli ludzie usuwają to chyba glownie po to. tez jakbym usuwała, to z postami bym wolała. w innym wypadku po co w ogóle usuwać jak można sie wylogować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No ale z 2 strony jesli ludzie usuwają to chyba glownie po to. tez jakbym usuwała, to z postami bym wolała. w innym wypadku po co w ogóle usuwać jak można sie wylogować 

Dokładnie.

Prawo do cyfrowego zapomnienia.

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@brum.brum nie udostępniłam jeśli to przeczytasz

Możesz wrócić jeśli o to chodziło xd

Foteczki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tutaj są pewne niuanse prawne. Bo ogólnie idziemy zawsze na rękę ludziom jeśli chodzi o usuwanie zawartości natomiast jeśli dana zawartość była neutralna np. jakieś odpowiadanie w dziale zabawy albo pisanie na tematy zupełnie nie pozwalajaące powiązać daną osobę z tym co napisała to nie ma obowiązku kasowania tego. Ale jak ktoś prosi to kasujemy i to.

Więc tu też to nie jest takie zero-jedynkowe wszystko.

A ile my już dostawaliśmy próśb po jakimś czasie, czy nie da się czasami odzyskać konta bo ktoś pod wpływem emocji usunął a później żałował. Tego jest całe mnóstwo. Tym bardziej, że bardzo dużo ludzi, którzy byli aktywni i mieli po kilkaset-kilka tysięcy postów wraca później ponownie. Czasem kilkukrotnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Tutaj są pewne niuanse prawne. Bo ogólnie idziemy zawsze na rękę ludziom jeśli chodzi o usuwanie zawartości natomiast jeśli dana zawartość była neutralna np. jakieś odpowiadanie w dziale zabawy albo pisanie na tematy zupełnie nie pozwalajaące powiązać daną osobę z tym co napisała to nie ma obowiązku kasowania tego.

Więc tu też to nie jest takie zero-jedynkowe wszystko.

A ile my już dostawaliśmy próśb po jakimś czasie, czy nie da się czasami odzyskać konta bo ktoś pod wpływem emocji usunął a później żałował. Tego jest całe mnóstwo. Tym bardziej, że bardzo dużo ludzi, którzy byli aktywni i mieli po kilkaset-kilka tysięcy postów wraca później ponownie. Czasem kilkukrotnie

A jak to jest w przypadku bana?:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi