Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o usunięcie mojego konta. Zawartość może pozostać. Nie wytrzymuję tutaj. Jest bardzo toksyczna atmosfera. A taka atmosfera zabiera mi czas, energię i chęć do czegokolwiek. Obiecałam sobie, że gdy napotkam się na niszczącą energię, to pasuję.

Mam jeszcze 7 dni na zastanowienie się. Przemyślę to, ale na ten moment nie chcę się już utożsamiać z tym forum.

🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Angel znikneła przed 7 dniami. Ciekawe dlaczego?

6 minut temu, Verinia napisał(a):

Proszę o usunięcie mojego konta. Zawartość może pozostać. Nie wytrzymuję tutaj. Jest bardzo toksyczna atmosfera. A taka atmosfera zabiera mi czas, energię i chęć do czegokolwiek. Obiecałam sobie, że gdy napotkam się na niszczącą energię, to pasuję.

Mam jeszcze 7 dni na zastanowienie się. Przemyślę to, ale na ten moment nie chcę się już utożsamiać z tym forum.

🙂

Jak wszyscy oodejdą kto będzie pisał? 

Rozumiem, ze nic kosztem siebie i to jest bardzo zdrowe podejście.

Administracja powinna zacząć liczyć posty? ;)

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Verinia napisał(a):

🙂

Nie odchodz, nie kloccie się tylko z indorem i wszystko ok (to samo ja z mic). Jesteś barwna osobowość i potrzebna tutaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie odchodz, nie kloccie się tylko z indorem i wszystko ok (to samo ja z mic). Jesteś barwna osobowość i potrzebna tutaj!

Daj spokój ona prawie z każdym drame zrobi, niedawno na discorda wbiła i pisała, że mają dać indorowi i mi bana xD Tutaj też pisała na forum. Wystarczy napisać coś nie po jej myśli i się odpala i zaczyna obrażać nie raz to robiła tutaj przez to dostała pomarańczową kartkę od admina. 

Wyzywa indora, że jest mentalnym zerem nas wyzywała od bez mózgich i płaskomózgich. Inne osoby też w inny sposób wcześniej, strasznie to słabe. 

Podejrzewam z dużym prawdopodobieństwem, że ona i tak nie odejdzie, specjalnie tak napisała by zobaczyć ile osób jej napisze by została i by zyskała jakąś atencje. 

Edytowane przez Sensys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Proszę o usunięcie mojego konta.

Nie odchodź. A jeśli chcesz odpocząć od tego forum, to po prostu się wyloguj i przestań się logować - a nuż później zmienisz zdanie. Nie pal za sobą mostów.

A głupio by było, gdybyś najpierw usunęła konto, a potem założyła kolejne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Sensys ale możesz też już odpuścić? 

a ten czlowiek dalej do mnie pisze?

51 minut temu, Kiusiu napisał(a):

Nie odchodź. A jeśli chcesz odpocząć od tego forum, to po prostu się wyloguj i przestań się logować - a nuż później zmienisz zdanie. Nie pal za sobą mostów.

A głupio by było, gdybyś najpierw usunęła konto, a potem założyła kolejne.

no wiem. Może rzadziej bede sie udzielać.l Muszę się zdystansować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi