Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Fuji napisał(a):

A po co mnie jeszcze tutaj? Żebym tu zaśmiecał? Ja jestem nikim. Nic w życiu nie zrobiłem. Jestem zerem. Nie powinno być tu po mnie ani śladu. Mi już jest wszystko obojętne. Doszedłem do wniosku, że życiowo nieporadny człowiek nie powinien nawet nic mówić a co dopiero pisać cokolwiek. 

Jestem za głupi. Czasami lepiej się nie kompromitować bardziej i podejść. Ja ani nikomu w życiu nie byłem i nie będę potrzebny a co dopiero tutaj gdzie to poważne forum dla ludzi potrzebujących specjalistycznej pomocy.

Też mam momenty z takimi myślami a jak jest mi dobrze to spamuję czymkolwiek i się nie zastanawiam :P

I ogólnie uważam, że to ja jestem najbezsensowniejszą osobą, przynajmniej w kręgu osób które znam na żywo i online, nawet wśród tych, z którymi tylko gadam czasem w PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie usuwam, jestem od zeszłego roku i nie chcę. Natomiast jak ktoś się nie loguje przez rok czy konto jest usuwane automatycznie?.., jestem jakiś taki.. jakbym regulaminu nie przeczytał. Miałem takie momenty, że nie logowałem się np przez 2 miesiące.

Edytowane przez Bratek91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi