Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ot

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiem czy moderacja wie że Fuji nie uznaje lekarzy, nie chodził nigdy do psychologa, a przecież ewidentnie widać że potrzebuje pomocy. Próbowałam namówić nie raz, dlatego się zwracam do was. Jak i do każdego z forum co to czyta

Wiemy, ale do niektórych gada się jak do ściany. Niestety. Nie da się nikomu pomóc na siłę, ani przekonać do czegokolwiek. Sorry, ale ja się poddaję w tej kwestii. To przegrana sprawa, jak ktoś uważa, że nie potrzebuje pomocy

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dryagan napisał(a):

Wiemy, ale do niektórych gada się jak do ściany. Niestety. Nie da się nikomu pomóc na siłę, ani przekonać do czegokolwiek. Sorry, ale ja się poddaję w tej kwestii. To przegrana sprawa, jak ktoś uważa, że nie potrzebuje pomocy

To dobrze. Myślałam tylko że możecie nie wiedzieć, dlatego to napisałam. Jesteście super moderacją bo i służbowo i przyjacielsko dbacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiem czy moderacja wie że Fuji nie uznaje lekarzy, nie chodził nigdy do psychologa, a przecież ewidentnie widać że potrzebuje pomocy. Próbowałam namówić nie raz, dlatego się zwracam do was. Jak i do każdego z forum co to czyta

Wiemy niestety. I można mówić, dawać przykłady, pokazywać prawdę. Ale jeśli ktoś ciągle mówi to samo i nie przyjmuje pomocy to niestety🤷

26 minut temu, Dryagan napisał(a):

O to to. Podpisuje się pod tym

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To dobrze. Myślałam tylko że możecie nie wiedzieć, dlatego to napisałam. Jesteście super moderacją bo i służbowo i przyjacielsko dbacie

He he, my wiemy czasami więcej niż myślicie 😜 

Dzięki 🖤 

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi