Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Grouchy napisał(a):

Ja od 3 miesięcy nie słodzę, nawet kawy i z odrobiną mleka jest bardzo dobra, ewentualnie dodaję stewię.

Nie sadze od dawna (pewnie z połowę życia), a kawa z mlekiem lepiej mi podchodzi. Smakowały by mi tez wszelkiego rodzaju cappuccina i kawy 3 w 1 z marketu ale to niezdrowe, wiec nie pije.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, bei napisał(a):

Nie sadze od dawna (pewnie z połowę życia), a kawa z mlekiem lepiej mi podchodzi. Smakowały by mi tez wszelkiego rodzaju cappuccina i kawy 3 w 1 z marketu ale to niezdrowe, wiec nie pije.

Ja mokate kapuczino piłem kilkanaście lat ale teraz tak podrożało no i sobie mogę zrobić w ekspresie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ja mokate kapuczino piłem kilkanaście lat ale teraz tak podrożało no i sobie mogę zrobić w ekspresie 🙂

Ja na mokate bylam zwykle zbyt dużą sknerą i piłam takie z biedronki😉. Raz na jakiś czas zaszalałam i kupiłam piernikowe albo coś w ten deseń. U mnie w pracy cappuccino z ekspresu to głównie piana. Dobre, ale ja nie potrafię się rozkoszować tylko raz dwa i wypite. Żeby pic wolniej to potrzebuje żeby kawa była gorąca, a nie ciepła. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, bei napisał(a):

Ja na mokate bylam zwykle zbyt dużą sknerą i piłam takie z biedronki😉. Raz na jakiś czas zaszalałam i kupiłam piernikowe albo coś w ten deseń. U mnie w pracy cappuccino z ekspresu to głównie piana. Dobre, ale ja nie potrafię się rozkoszować tylko raz dwa i wypite. Żeby pic wolniej to potrzebuje żeby kawa była gorąca, a nie ciepła. 

Te podróbki okropnie smakowały, taką sztucznością, podobnie jak oszukane partie z mokate, bo zdarzały się takie niedobre. Ja teraz wolę wypić czekoladę zamiast takiej kapucziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako dziecko 

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Te podróbki okropnie smakowały, taką sztucznością, podobnie jak oszukane partie z mokate, bo zdarzały się takie niedobre. Ja teraz wolę wypić czekoladę zamiast takiej kapucziny.

Jako dziecko pamiętam najbardziej podobało mi się takie z dużą pianką. To był taki efekt wow, że z czajnika można było taki efekt uzyskać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.10.2025 o 20:16, Grouchy napisał(a):

Fobica dawno nie było ale Jurecki się odzywa.

Ja go znajdę nawet jeśli miała bym przekopać pół netu 😜😅

17 godzin temu, Fobic napisał(a):

Ja nie śpię.

@Szczebiotka rzadko, ale jestem i przeważnie niekatywny.

O i znalazł się sam 😃 jutro napiszę do ciebie priv 😅 bo dzisiaj padam na twarz, a jest o czym napisać.

6 godzin temu, spidi napisał(a):

Witam Wszystkich po małej przerwie :D

Oho 😳 kogo ja tutaj widzę 😳 napisała bym miło cię widzieć ale w sumie widzę cię po za forum 😅

4 godziny temu, Jurecki napisał(a):

A co u ciebie?

No i jestem zazdrosna 😩

1 godzinę temu, spidi napisał(a):

Niestety nie wytrzymałem ,popijam 😕

Spidi! 😡

1 godzinę temu, spidi napisał(a):

Wszystko się zmieniło dużo dotarło do mnie nie jest lepiej po prostu radzę sobie z tym

Możemy pogadać jak chcesz. Wiesz gdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi