Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Idyllicznie. Słucham sobie popowiej muzyki. Teraz leci Justin BIeber - Company. Leki działają, chyba zwłaszcza ten scitalopram i flupentiksol też działa na mnie w tej dawce 1,5 mg. Nawet daję radę bez xanaxu. 🙂 Pierwszej nocy tylko nie moglam spac, wiec mama podala mi mini dawkę i zasnęłam. A dziś spałam bez xanaxu 12 godzin 😮 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypiłam herbatkę dla "nerwusów", tak się nazywa. Trochę mniej jestem "podstrzelona". Może jestem taka walnięta bo odstawilam za szybko xanax? masakra...

Nie chcę znowu do szpitala, bo nienawidzę go. Chyba zadzwonię w nowym roku szybko do lekarki, albo pojde do niej prywatnie ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Idyllicznie. Słucham sobie popowiej muzyki. Teraz leci Justin BIeber - Company. Leki działają, chyba zwłaszcza ten scitalopram i flupentiksol też działa na mnie w tej dawce 1,5 mg. Nawet daję radę bez xanaxu. 🙂 Pierwszej nocy tylko nie moglam spac, wiec mama podala mi mini dawkę i zasnęłam. A dziś spałam bez xanaxu 12 godzin 😮 

Też tak spałam wczoraj albo dzisiaj, już nie pamiętam. Mam fazę głębokiego snu jakoś 

Ale nie lubię, wolę gdy nie śpię chyba bo wtedy spie normalniejsza ilość 6 h z hakiem

Mam zdj świątecznego penisa ale dodam je jak mi się wątek pokaże konkursowy xd bo ja nic nie mogę znaleźć na tym forum gubię sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jaka muza się włącza w tv z youtuba. teraz Billie Eilsh - NDA - więc mrocznie.. i buntowniczo. lekko zła na swoją chorobę ale rozumiem ją. Wcześniej leciał Justin Timberalek - River. Więc mysly krążyły wokół bylego i jego zostawienia mnie dla innej...

Ale na ból sobie pozwalam. Wiem, że lepiej go nie gasić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

już energia spadła, wiadomo, kweta po poludniu swoje robi. Wycisza. A na rano biorę pragabalina, wiec jestem taka bardziej euforycznie. Nastrój? Taki jak zawsze o tej porze. Nostalgiczny.

Też muszę brać od razu z rana, najlepiej z godzinę przed wstaniem z łóżka. Do tej pory zwykle czekałem ile wlezie aż już zaczynałem się czuć gorzej. Dopiero wtedy brałem czyli około południa. Nie ma co zwlekać, bo potem gorzej się człowiek czuje... 

U mnie ostatnio lepiej pod wieczór. Istnienie nie boli aż tak bardzo. Fajnie byłoby walnąć się na łóżko z kimś i oglądając pokomentować film albo serial. No ale niestety trzeba samemu odwalić tę robotę za dwie osoby xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Catriona napisał(a):

Wracasz do keto?

Tak, drugie podejście, tym razem planuję zostać na stałe (wtedy miało być tymczasowo i było tymczasowo) 🙂

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

A jak tam pomiary z sensora?

Już stracił ważność, ale generalnie rzadko kiedy schodziło poniżej 100. Spoczynkowo było w okolicach 110-120.

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

Nie musisz tu odpisywać, możesz tu na priv lub na DC.

BTW wrócisz na DC (w sensie serwer)? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Już stracił ważność, ale generalnie rzadko kiedy schodziło poniżej 100. Spoczynkowo było w okolicach 110-120.

A średnia dobowa z tych 14 dni?

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

BTW wrócisz na DC (w sensie serwer)? 🙂

Nope. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi