Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, mienta napisał(a):

@You know nothing, Jon Snow jakbyś miała jakieś pytania odnośnie leków w ciąży, karmienia itd., służę doświadczeniem. Oczywiście, kieruj się tym, co mówi ginekolog i psychiatra, ale ja mogę dorzucić coś od siebie.

Właściwe to ja zawsze starszą siostrą byłam, jak pisałam więc coś tam wiedzy i doświadczenia mam, ale z pewnością każde doświadczenie się przyda. Zwłaszcza, że pod psychologicznym /psychiatrycznym względem bardziej będziesz w stanie mnie zrozumieć niż osoby, które nie miały nigdy styczności ze szpitalami, lekami. Jeszcze raz dziękuję @mienta

25 minut temu, Maat napisał(a):

Będzie drugi forumowy dzidziuś!🙂

Im więcej tym lepiej ; ) Zachęcam Panie do rodzenia, choć ciężko to cudownie być w ciąży. Jak pisałam chciałabym mieć liczną rodzinkę. A 20 lat już nie mam, gdy moje koleżanki czy siostry w tym czasie rodziły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mienta napisał(a):

też tak miałam. Długo dojrzewałam do tego, żeby się zdecydować

Ja podobnie. Po 20tce w ogóle o tym nie myślałam, czułam się dzieckiem. Poza tym nikogo tak bardzo nie kochałam bym chciała mieć dzieci. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bym wypierniczył do Limanowej. Jakieś tam doświadczenie w w dostarczaniu do rąk policji osoby ukrywającej się przez pół roku przed wymiarem sprawiedliwości mam. Policja pół roku go nie mogła dorwać, ja to zrobiłem za pierwszym razem. Tylko że ten koleś miał nieco mniejsze przewinienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi