Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

@Purpurowy a czemu nie idziesz z tym bólem głowy do lekarza? Nie mówię,że sama bym od razu leciała za każdym razem jak się "walnę w łeb", ale jak kogoś boli, a nie poboli chwile i przestanie to już nie bardzo tak czekać. W dodatku jeszcze to oko.  I dlaczego się bijesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, bei napisał(a):

@Purpurowy a czemu nie idziesz z tym bólem głowy do lekarza? Nie mówię,że sama bym od razu leciała za każdym razem jak się "walnę w łeb", ale jak kogoś boli, a nie poboli chwile i przestanie to już nie bardzo tak czekać. W dodatku jeszcze to oko.  I dlaczego się bijesz?

Nie biję się. Kilka dni temu pizgłem się o klapę od peugeota, a wczoraj z braćmi robiliśmy zapasy i wyszło jak wyszło. Zobaczę co rodzinny powie, jak skieruje gdzieś dalej, to pojadę do urzędu pracy się zarejestrować, żeby jakieś ubezpieczenie mieć, bo mi znowu rachunek dowalą.

Zazwyczaj jak mnie coś boli to z tym chodzę aż przestanie, tylko tym razem to oko mnie wkurza bo już prawie nic na nie nie widzę.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wiedzialam że chodziło o zapasy. Ja myślałam że się biłeś z jakimś dwoma osiłkami. 

3 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Zobaczę co rodzinny powie, jak skieruje gdzieś dalej, to pojadę do urzędu pracy się zarejestrować, żeby jakieś ubezpieczenie mieć, bo mi znowu rachunek dowalą.

No i spoko. A tak w ogóle to dlaczego wcześniej się nie rejestrowałaś, nie chciałeś mieć ubezpieczenia? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, bei napisał(a):

To nie wiedzialam że chodziło o zapasy. Ja myślałam że się biłeś z jakimś dwoma osiłkami. 

No i spoko. A tak w ogóle to dlaczego wcześniej się nie rejestrowałaś, nie chciałeś mieć ubezpieczenia? 

Powiedzmy że "miałem focha" na urząd pracy, za zatajanie ofert pracy, szkoleń, dotacji i wszystkiego z czego człowiek by u nich mógł skorzystać, ale nie korzystał, bo trzymali tylko dla swoich znajomych. Nie chciało mi się tam nawet iść denerwować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Powiedzmy że "miałem focha" na urząd pracy, za zatajanie ofert pracy, szkoleń, dotacji i wszystkiego z czego człowiek by u nich mógł skorzystać, ale nie korzystał, bo trzymali tylko dla swoich znajomych. Nie chciało mi się tam nawet iść denerwować. 

Ja też nie słyszałam dobrych opini o urzędach pracy, ale myślę, że dla samego ubezpieczenia warto sie zarejestrować, nawet jeśli nic pozatym z tego się nie będzie miało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi