Skocz do zawartości
Nerwica.com

dieta - ktora najlepsza?

kabaretka

Rekomendowane odpowiedzi

Ziołami przewlekla borelioze?. Zdajesz sobie sprawe ,że Twoje objawy psychiczne mogą wlasnie byc powiklaniem boreliozy?

tak, zdaję sobie z tego sprawę, nawet jestem przekonana, że większość z nich jest spowodowana właśnie przewlekłą boreliozą. :roll:

Buhner opracował specjalny protokół ziół działających na boreliozę, leczy nim w USA z powodzeniem chorych, zioła wywołują silne reakcje tak jak antybiotyki, ale w odróżnieniu do nich nie wyniszczają organizmu. I co najważniejsze zabijają borelię, choć leczenie trwa długo. Wydał książkę, ale nie ma jej jeszcze w polskim przekładzie, wkrótce będzie.

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, ja pamiętam jak w aptece dyskutowałam z aptekarzem nt ziół i leków psychotropowych. Powiedział: zioła mają moc!

i to jest prawda.

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, ja pamiętam jak w aptece dyskutowałam z aptekarzem nt ziół i leków psychotropowych. Powiedział: zioła mają moc!

i to jest prawda.

ja też w to wierzę. :smile:

coraz więcej osób chorych na boreliozę sięga właśnie po protokół Buhnera. jedynym minusem jest to, że jeszcze nie można kupić tych ziół w Polsce tylko trzeba zamawiać np. w Stanach.

Edytowane przez Gość

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zioła mają moc!
Ale firmy farmakologiczne maja większą moc ...potrafią wpływać na Rządy w celu zakazywani lub ograniczania obrotu pewnymi roślinkami .

i to jest smutne i wkurzające :evil:

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zioła mają moc!
Ale firmy farmakologiczne maja większą moc ...potrafią wpływać na Rządy w celu zakazywani lub ograniczania obrotu pewnymi roślinkami .

i to jest smutne i wkurzające :evil:

dokładnie. Często nie patrzy się na dobro pacjentów, tylko na zyski firm farmaceutycznych które sprzedają chemie niewiadomego pochodzenia za wielkie pieniądze.

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziewczyny i jak idzie odchudzanie ? :D ja chyba od jutra zaczynam jakąś dietkę ale typu NŻT i ŻP :D dostałam dziś od mojego P. wypasione hula hop z masażem :) zawsze kręciłam zwykłym i dawało niesamowite efekty wszyscy zazdrościli mi talii , kręciłam czytając książkę :) polecam , od dziś zaczynam kręcić tym nowym i już się nie mogę doczekać efektów :mrgreen: do tego od 2 tygodni smaruję się kremami bo mam problem rozstępy ;/ i brzydzę się swojego ciała. obym tylko znowu nie popadła w anoreksję jak kiedyś. trzymać kciuki.

chciałabym do lata zrzucić z 6kg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, no tak, pewnie że nie tylko :)

zaczynaj od nowa!! mi też będzie ciężko...kocham jedzenie :(:( i najbardziej na świecie kocham mięcho i makarony..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak idzie? świetnie! ... dorobiłam się kolejnego karnetu na aerobik po bardzo okazyjnej cenie, tym razem wymyśliłam taniec brzucha ..:roll: ..i dalej nie mogę się zebrać żeby jakiś w końcu wykorzystać :? też mam hula hop. z masującymi kulkami z nanocząsteczkami srebra emitującymi aniony, które podobno wpływają na zdrowie, ale nie umiem nim kręcić :-|

"ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem: jedna mówi chce stąd wyjść, druga mówi ja zostaje .."

Anafranil 150 mg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamierzam jeść wszystko, ale dieta będzie nie więcej niż 2200 kalori. Chociaż przy mojej masie optymalna to chyba z 2500 dziennie. Plan taki: 3 razy racjonalny posiłek i 2 razy dziennie coś skromnego ala jogurt/owoc. Wytrzymać tylko 2 tygodni. Później już z górki.

-- 05 lut 2011, 16:01 --

shelby, z chęcią bym ten taniec zobaczył :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza dieta nazywa się ''żryj mniej'' I zasada małych talerzyków. To co jadłaś do tej pory, tylko trochę mniej upychasz na małym talerzu i najadasz się już samym wzrokiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przyznam, że też miałam jakiś czas temu kilkudniową fazę na coś słodkiego..

ale to było dziwne, bo ja wręcz kilka lat wogóle słodkiego nie lubiłam, nie jadłam..

a tu nagle, podczas odchudzania, jakaś obsesja... cokolwiek słodkiego..

ale Michuj, mogę pocieszyć,że po jakimś tygodniu wszystko wróciło do normy a na wadze wcale nie przybyło..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lakuda, ja też tak mam jak się odchudzam...wtedy nawet cola mi smakuję, której normalnie nienawidzę..a podczas odchudzania jest taka pyszna...

właśnie obejrzałam fotki jak byłam chuda i chciałabym wrócić do tego stanu :(( nie wiem czy dam radę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, jak się uprzesz, to dasz radę - wiadomo, nie ma co za szybko, bo potem problem z nadmiarem skóry, ale powoli, spokojnie...i będzie ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shelby zazdroszczę karnetu, no i zajęć z tańca brzucha :D ja próbuję go amatorsko i muszę przyznać, że daje w kość ;)

dominika92 heh ja mam hula-hop i za Chiny ludowe nie umiem go obsługiwać, dwa obroty i ląduje na ziemi - trochę to frustrujące ;) No i rozumiem Cię w sprawie okresu, ja przed ciągle jem czekoladę... ale w trakcie okresu nie mam siły nic zjeść, bo wymiotuję z bólu :( Haha i bardzo podoba mi się nazwa diety NŻT - zastosuję się - też chciałabym schudnąć do lata z 5kg...3kg też wystarczą ale 5 to taka ładna cyfra :D

I'm heavy handed - To say the least

My mother thinks I'll be an awful clutcher

'Cause I spill things from stirring 'em too quickly

I'm far too loud

It's like, as soon as I've got an opinion

It just has to come out

I laugh at stupid things

Just 'cause they tickle me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem załamana, nienawidzę swojego grubego, obleśnego cielska ;/

jeszcze dodatkowo wkurwia mnie jak mój turek gada, że jestem piękna i mam cudowne ciało. Mam ochotę go zabić, bo pierdoli takie głupoty, że się go nie da słuchać. Mam lustro i widzę jak wyglądam, więc nie musi kłamać bo kłamstwa nienawidzę.

Zaczęłam diete i schudłam (o ile można nazwać to schudnięciem) 0,3 kg. Nie ma co, szczęscie po chuju.

Hula hop mam, ale go zostawiłam na siłowni, jakoś pół roku temu, kiedy miałam zapał by chodzić. Tego dnia co je tam zostawiłam, był ostatni dzień kiedy się tam pojawiłam. Też mam/miałam to hula hop z kulkami. Potrafię kręcić godzinami, tylko co z tego.... skoro to nic nie daje!!!!!!! jedynie człowiek siniaków się dorobi.

teraz zaczęłam ćwiczyć pilates, i się wkurwiłam bo nawet w tym jestem chujowa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoja, hmm mi zawsze dużo dawało hula hop ...płaski brzuch i talię i likwidowało boczki.

i czuję się teak samo. po okresie się naprawdę biorę na siebie bo nie mogę na siebie patrzeć..i na rozstępy...;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja jestem jedyną osobą, która lubi swoje rozstępy? Nie wiem czemu, ale dla mnie są częścią mnie, dosłownie historią zapisaną na moim ciele... albo to przez moje skrzywienie, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju blizny :roll:

Dziewczyny ( i chłopaki :P ) głowa do góry, pierś do przodu i jak się porządnie zmotywujemy to damy radę! Może to próżne, ale cóż poradzimy, że człowiek czuje się lepiej jeśli jest zadowolony ze swojej fizyczności.

I'm heavy handed - To say the least

My mother thinks I'll be an awful clutcher

'Cause I spill things from stirring 'em too quickly

I'm far too loud

It's like, as soon as I've got an opinion

It just has to come out

I laugh at stupid things

Just 'cause they tickle me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prusak, a ja nienawidzę właśnie wszelkiego rodzaju blizn...mam 19 lat i paskudne ciało. to jest okropne. mogę być nawet gruba ale żeby to ciało jakoś wyglądało..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, potrafiłam codzień kręcić, i to naprawdę długo, i nic nie dawało. Poważnie.

o, proszę:

SP_A0069.jpg_thumb.jpg

mi to chyba śmierć została.

a ani rozstępów i cellulitu nie lubię. Wstydzę się ich i ich nienawidzę. Jedyną historię jaka mi przypominają to to, że kiedyś ich nie było, byłam zgrabną fajną laską

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi