Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Daimo napisał(a):

To czemu nie zapłacisz za to? Skoro "tylko" chcesz zobaczyć jak jest?

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Również mnie to dziwi. Jeśli chcesz zobaczyć jak to jest to przecież nie ma z tym żadnego problemu. To tjest usługa która można też po prostu kupić

No ale chyba najczęściej inaczej wyglądają czynności seksualne z osobą, która robi to dlatego, że sama na nas leci, ma na nas ochotę, chce się z nami bezinteresownie bzykać, a inaczej z dziwką, która robi to tylko dla kasy. Inne są wtedy emocje i raczej inne jest zachowanie, mowa ciała, podejście, zaangażowanie, namiętność, zakres tego, na co się pozwala (np. całowanie w usta i obustronne całowanie całego ciała, mizianie, pieszczoty itd.). @Hurricaner27 napisał, że chciałby się przekonać, jak to jest - jednak obstawiam, że nie chodzi mu po prostu o beznamiętną i mechaniczną kopulację, tylko o całą otoczkę - namiętność, pieszczoty itd. No chyba że faktycznie traktuje kobiety jako dziury do pchania - wtedy faktycznie "pójście na dziwki" byłoby opcją dla niego.

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

W wiadomościach by mieli o czym opowiadać

Tzn.?

Chodzi mi o codzienne sytuacje międzyludzkie, a nie jakieś nie wiadomo jakie ekscesy, jakby co.

4 godziny temu, take napisał(a):

Nie uważam bycia prawiczkiem do śmierci za coś wstydliwego. Nie każdy ma powołanie do małżeństwa.

Małżeństwo to nie jedyna alternatywa dla bycia prawiczkiem przecież. Wiele osób jest w nieformalnych związkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Kiusiu napisał(a):

No ale chyba najczęściej inaczej wyglądają czynności seksualne z osobą, która robi to dlatego, że sama na nas leci, ma na nas ochotę, chce się z nami bezinteresownie bzykać, a inaczej z dziwką, która robi to tylko dla kasy. Inne są wtedy emocje i raczej inne jest zachowanie, mowa ciała, podejście, zaangażowanie, namiętność, zakres tego, na co się pozwala (np. całowanie w usta i obustronne całowanie całego ciała, mizianie, pieszczoty itd.). @Hurricaner27 napisał, że chciałby się przekonać, jak to jest - jednak obstawiam, że nie chodzi mu po prostu o beznamiętną i mechaniczną kopulację, tylko o całą otoczkę - namiętność, pieszczoty itd. No chyba że faktycznie traktuje kobiety jako dziury do pchania - wtedy faktycznie "pójście na dziwki" byłoby opcją dla niego.

Tzn.?

Chodzi mi o codzienne sytuacje międzyludzkie, a nie jakieś nie wiadomo jakie ekscesy, jakby co.

Małżeństwo to nie jedyna alternatywa dla bycia prawiczkiem przecież. Wiele osób jest w nieformalnych związkach.

Na pewno tak nie traktuje, nie chodziło o splycanie jego osoby, ale dziwka to też kobieta, też ma ciało i ma dziurę, i pewnie nawet taki seks by choć trochę wielu osobom pomógł się lepiej psychicznie poczuć 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

dziwka to też kobieta, też ma ciało i ma dziurę

Jasne - chodzi o podejście, emocje, zaangażowanie itd. - czyli o to, o czym napisałem.

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

i pewnie nawet taki seks by choć trochę wielu osobom pomógł się lepiej psychicznie poczuć

Tak uważasz? Zdaje się, że w istocie chodzi tu o oksytocynę, endorfiny i inne hormony uwalniające się podczas doznań kojarzonych z bliskością, a raczej jest tak, że namiętne pieszczoty, całowanie, mizianie i masaż są przyjemniejsze niż seks bez tego. Bo seks bez bliskości i emocjonalnego zaangażowania byłby jakiś taki odpychający.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Kiusiu napisał(a):

Jasne - chodzi o podejście, emocje, zaangażowanie itd. - czyli o to, o czym napisałem.

Tak uważasz? Zdaje się, że w istocie chodzi tu o oksytocynę, endorfiny i inne hormony uwalniające się podczas doznań kojarzonych z bliskością, a raczej jest tak, że namiętne pieszczoty, całowanie, mizianie i masaż są przyjemniejsze niż seks bez tego. Bo seks bez bliskości i emocjonalnego zaangażowania byłby jakiś taki odpychający.

Zależy w czym tkwi szkopuł czego potrzebuje tak naprawdę. Jeden po prostu totalnie chce seksu spróbować jakiegokolwiek a inny szuka relacji romantycznej. No A jak mowa o seksie pełnym czułości no to też nie może być seks od ręki z kimś tylko musi być więź, ja nie miziam ani nie masuje. Ani nie myje gąbka pleców (pozdrawiam cynthia xd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Ale wiesz, że "klientami" nie są tylko faceci bez umiejętności podrywania i niezbyt urodziwi?

Mógłbyś się zdziwić ilu facetów (których znasz) też korzysta z tych usług. I to z całego przekroju społeczeństwa w tym tych "z sukcesami" na różnych polach

Możliwe, nie mówię, że nie. 

Myślę, że nie zależy im na bliskości i seksie z ukochaną osobą, a nie mają czasu, więc łatwiej im zapłacić. Bo I też hajsu mają sporo. 

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

GHB

Co to? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Możliwe, nie mówię, że nie. 

Myślę, że nie zależy im na bliskości i seksie z ukochaną osobą, a nie mają czasu, więc łatwiej im zapłacić. Bo I też hajsu mają sporo. 

Co to? 

Nie, myślę że większość klientów ma baby w domu wiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie, myślę że większość klientów ma baby w domu wiesz

Pewnie tak, zapracowani, więc nie chce im się jebać w podrywy i dramy. A żona już pewnie nieatrakcyjna. 

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

, ja nie miziam ani nie masuje

Ahahahahah 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Kiusiu napisał(a):

A dlaczego do tej pory nie spróbowałeś? Każda kobieta Ci odmawiała? Jeśli tak, to pytanie, co to powoduje.

W moim przypadku jest to silna fobia społeczna, która ma wpływ na każdy aspekt życia. Wychodzę do ludzi i funkcjonuję na podstawowym poziomie głównie dzięki lekom i temu że otrzaskałem się z wieloma sytuacjami dopiero po częściowej redukcji lęku. Nie jestem najlepszym kandydatem na męża ani do zakładania rodziny, z resztą sam nie chce mieć dzieci bo wiem że tylko powieliłbym błędy rodziców i kolejne istoty ludzkie miałyby przewalone życie na starcie. Myślę że jakbym miał możliwość poznawać dużą liczbę kobiet w krótkim czasie to prędzej czy później bym trafił, ale będąc fobikiem raczej nie będę zaczepiał ludzi w parkach, przez znajomych też trudno kogoś poznać gdy ma się ich tylko kilku.

Dobrze ktoś też napisał że warto szukać ludzi w swoim środowisku. Jeśli ktoś ma takie same problemy jak my to od razu zyskujemy kilka punktów, bo nawet nie mając identycznych zainteresowań rozumiemy się jak łyse konie. Od lat poznaję dziewczyny z fobią społeczną przez internet, z wieloma się umówiłem, ale wiadomo musi pojawić się chemia między ludźmi żeby to zagrało, a nie z każdym ta chemia będzie i tu znów wracamy do punktu wyjścia czyli zbyt małej ilości kobiet które można poznawać w krótkim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A jak mowa o seksie pełnym czułości no to też nie może być seks od ręki z kimś tylko musi być więź

No i właśnie o to mi chodzi - że dziwka tego nie da temu, kto tego poszukuje. Nie da tego klientowi.

16 minut temu, mav0111 napisał(a):

Dobrze ktoś też napisał że warto szukać ludzi w swoim środowisku.

To też ja napisałem. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Kiusiu napisał(a):

No i właśnie o to mi chodzi - że dziwka tego nie da temu, kto tego poszukuje. Nie da tego klientowi.

To też ja napisałem. ;) 

A ja tego nie wiem, może jest dużo rodzajów usług, i są też dziwki co takie świadczą. Skoro panowie z frontu po PTSD płacą dziwce żeby siedziała i słuchała to może i przytuliła 😛

W filmach amerykanskich często są budki do całowania i do przytulania, takie jak z lemoniada. Aż dziwne że nikt tego niezaimplementowal bo to taki biznes w tych czasach że za głowę zlapac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi