Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Warszawa] Nasza Stolica

Don Pablo

Rekomendowane odpowiedzi

A ja widziałam dzisiaj rano naszą Pomianowską, ale mnie nie zauważyła chyba. :( Nie miałam czasu za nią biec, bo już byłam spóźniona na odprawę (ten wojskowy dryl, ehh).

Zdrówka, Aniu. Pamiętaj herbatka z prądem, kocyk i w niedzielę będziesz jak nowa. :smile:

...I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before...

...There's nowhere left to hide, in no one to confide, the truth burns deep inside and will never die...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety już 3 dzień a wcale lepiej się nie czuję :-| Dawno nie byłam taka chora i nie wiem co mi jest. Może przez najbliższą dobę coś się zmieni, ale jakoś straciłam już nadzieję :cry:

Wojownik Światła, nadal w mroku

Jeg har makt til og drepe og a gi liv, odelegge og fornye. Hvem er jeg? Jeg er kjaerlighet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Refren; czy chodziło Ci o doniczkę z żagielkiem? :mrgreen:

http://images40.fotosik.pl/272/ed2e1be5883af00cmed.jpg

A żabę nakarmiłaś? Wyglądała na głodną...

Jeg har makt til og drepe og a gi liv, odelegge og fornye. Hvem er jeg? Jeg er kjaerlighet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co jutro spotkania nie ma? A szkoda bo ja bym z chęcią wpadł... ale trudno się mówi. Ide pić piwo :/ chociaż wiem że nie powinienem. :/ Pozdrawiam!!! :hide::roll:

P.S. To mój 200 post :D :D :D

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości" ;) Erich Fromm

GG: 5365347

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet ja się nie wybrałam rano do Warsiawki, prawie nie spałam i jestem trochę skacowana po wczorajszej imprezie :oops: Dobrze, że spotkanie dopiero w następny weekend :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi