Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ja pracuje z domu wiec ciagle chodze siku, ale moge pojechac do biura, a wieczorem to juz nikogo nie bedzie.

Ja już nawet myślałam że w razie czego zawsze można wykąpać się na siłowni :D z myciem włosów trochę problem tylko, ale też do zrobienia na upartego 😂
Ekipa remontowa nie może od Was wymagać wyprowadzenia się. Jedyne co to pralki nie będą Wam odłączać/podłączać na zawołanie na pewno - tu trzeba się nastawić na życie bez pralki przez jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Noire Panthere napisał(a):

Ja już nawet myślałam że w razie czego zawsze można wykąpać się na siłowni :D z myciem włosów trochę problem tylko, ale też do zrobienia na upartego 😂
Ekipa remontowa nie może od Was wymagać wyprowadzenia się. Jedyne co to pralki nie będą Wam odłączać/podłączać na zawołanie na pewno - tu trzeba się nastawić na życie bez pralki przez jakiś czas.

Ja mam pralke w kuchni akurat wiec jesli nie odlacza wody, to powinna dzialac.

Tez mam karnet na silownie, plus wykapac sie moge u kolegi (choc on dalej mieszka niz silownia).

Na upartego moglibysmy u niego mieszkac, bo ma duzy dom, ale on ma 2 koty, przy ktorych moj facet sie dusi, bo ma alergie. Raz u niego spalismy i ciezko mu sie oddychalo.

Myslelismy, zeby jechac na wakacje w tym terminie, ale jednak chce byc na miejscu, poza tym musze zorganizowac wywoz smieci remontowych, bo oni tego nie robia (nie wiem czemu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Myslelismy, zeby jechac na wakacje w tym terminie, ale jednak chce byc na miejscu, poza tym musze zorganizowac wywoz smieci remontowych, bo oni tego nie robia (nie wiem czemu).

Nie wiem jak tam u Ciebie to funkcjonuje. U mnie po prostu zamawia się kontener na gruz, przyjeżdżają, podstawiają pod dom, a później zabierają pełen, ale tak, u siebie też ja muszę o to zadbać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

Nie wiem jak tam u Ciebie to funkcjonuje. U mnie po prostu zamawia się kontener na gruz, przyjeżdżają, podstawiają pod dom, a później zabierają pełen, ale tak, u siebie też ja muszę o to zadbać.

Tak, tutaj tez tak to dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Noire Panthere napisał(a):

@Żaba Monika na upartego jak macie dobre relacje z sąsiadami to można się z nimi dogadać i u nich kąpać i po prostu dorzucić się im do rachunku za wodę ;) moja koleżanka tak robiła :D 

Dobry pomysl, ale az tak dobrze ich nie znamy niestety. No nic, trzeba sie bedzie przemeczyc, pewnie pare dni spedzimy w lokalnym hotelu dla wlasnej wygody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi