Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

wiejskifilozof, hej. Ja nie w pracy. Leniuchuję. Na dworze wiatr i pogoda pieska. Dobrze, że już mogłem wrócić do domu (byłem w szpitalu, rozpruć szwy)

Ja byłem zobaczyć :D żuwo szopkę.Fajne mamy zwierzaki.Kuce kozy,owce kameruńskie,króliki,papużki faliste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, to na pewno.

Ḍryāgan, wcale nie nastrojowo, tylko wzrok się psuje. Musiałabym chyba z 10 świeczek zapalić, żeby nastrojowo oświetlić salon.

Na szczęście już włączyli. Pytanie, czy nie wyłączą znowu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 zł,za godzinę.Wystarczy,no chyba.Że człowiek,ma wymagania jak laski z Hollywood.Wtedy,nawet 300 za godzinę,to za mało.Ja wychowywałem się w skromnych warunkach.W domu,nigdy nie było kasy.Dziś jestem z tych Polaków,którzy nie gonią za dobrobytem i materializmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

:lol:

Pensja najsłabiej wynagradzanego prezesa wyniosła w ubiegłym roku ponad milion złotych. Oznacza to, że dziennie zarabiał on ponad 3 tys. zł. Najlepiej wynagradzany otrzymywał ponad 6,5 tys. zł, ale.... za godzinę pracy.

http://www.money.pl/banki/raporty/artykul/ile-zarabia-prezes-banku-minimalnie-to-3280,40,0,2045224.html

Także 41 zł za godzinę brzmi niepoważnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ja tyle na co dzień nie zarabiam :D Mam wynagrodzenie prowizyjne i dziś tyle wyszło. Przeliczając po 12 godzinach to prawie 500 zł za jeden dzień. Pisałam kiedyś, że dostałam dobrą placówkę. To był mój najlepszy dzień do tej pory :lol: Na pewno w żadnej z dotychczasowych prac tak dobrze nie wychodziłam za miesiąc. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz oj kuje... :D

Kontrast no pytalam. Monitoruje na biezaco forum i zawsze zauwaze, ze kogos brakuje. Dzis iiwyy i wielorakiego jeszcze nie widzialam.

Cos Ci sie pomylilo...aplikantow to ma iiwaa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz oj kuje... :D

Kontrast no pytalam. Monitoruje na biezaco forum i zawsze zauwaze, ze kogos brakuje. Dzis iiwyy i wielorakiego jeszcze nie widzialam.

Cos Ci sie pomylilo...aplikantow to ma iiwaa :lol:

Ja mam jedną i jest ona młodą blondynką ;)

Ale mogę innych nagonić :lol: Jeden u nas jest taki - wysoki (i to mocno wysoki, wyższy od mojego męża, który z kolei jest ode mnie wyższy o 25 cm), wysportowany (chwali się tym tak, że w każdym gabinecie słychać), brunet. I co poradzisz, jak ja go zawsze pamiętam z czasów, kiedy był jeszcze studentem - wielka kula, okrągła buźka, małe (od tłuszczu) oczka, zbyt długie włosy, wielkie dresowe bluzy. Zawsze, jak go widzę, to mi się tamten chłopak sprzed paru lat przypomina :D

A innym jestem po dniu dzisiejszym zachwycona!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi