Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem kto ułożył tę skalę, znalazłem kiedyś na necie, dużo się nie zgadza i jest do zmiany, fakt.

Możliwe, że przy niektórych zdjęciach 1, 2 i 3/10 majstrowano trochę photoshopem, wiele osób chorych rzeczywiście tak wyglada, to jest przykre.

Liber8 ma też skalę dotyczącą mężczyzn..wrzuć :P podyskutujemy czy słusznie :D

W załącznik nie chce wejść męska wersja, wiec podaje w linku: http://i65.tinypic.com/25g6vdh.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem kto ułożył tę skalę, znalazłem kiedyś na necie, dużo się nie zgadza i jest do zmiany, fakt.

Możliwe, że przy niektórych zdjęciach 1, 2 i 3/10 majstrowano trochę photoshopem, wiele osób chorych rzeczywiście tak wyglada, to jest przykre.

W załącznik nie chce wejść męska wersja, wiec podaje w linku: http://i65.tinypic.com/25g6vdh.jpg

Ci faceci są przystojniejsi od kobiet porównując do skali punktowej, właściwie wszyscy od 6 w górę, nawet ci z 4 wyglądają jako tako.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też uważam, że mężczyźni są dużo przystojniejsi na poszczególnych pozycjach niż kobietki.

Facetom wybacza się jakieś defekty urody kobietom mniej, może dlatego, poza tym żyjemy w kraju gdzie kobiety są atrakcyjniejsze od facetów, u Latynosów czy arabów jest często odwrotnie multum przystojnych facetów, a kobiet niekoniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam,osobiście.Że mi się podoba,to i bardzo Agnieszka Wielgosz.To mój typ urody.Zwłaszcza z nowymi włosami.

W Polsce mamy kilka ładnych kobiet w Sejmie,zwłaszcza Monika Rosa z Nowoczasnej i Szorling ta od Petru też.

A w islamie ? Po co kobiecie uroda :D jak chodzi w burce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zniosę tylko nie rozmowy o polityce :roll: Chyba mnie choroba bierze. Nie pisałam ale w sobotę przemarzłam. Znów mi auto na światłach stanęło i ani rusz. Nauczona doświadczeniem co robić wzięłam klucz 10 i chciałam maskę otworzyć tylko nie umiałam jej podnieść :roll: Zatrzymałam jakiegoś Pana i mi pomógł...chyba miała niezły ubaw :P Stałam tak z kluczem w ręce i walczyłam z klapą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szaleństwem podszyte uwielbiam syrop sosnowym przypomina mi dzieciństwo. W zeszłym roku miałam domowy w tym niestety nie :-|

Michellea też mi się tak zdarza jak czytam albo czytam i jestem myślami gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi