Skocz do zawartości
Nerwica.com

Koko Koko Euro Spoko


neon

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny mecz, było ciekawie, był gol, Fabianski dał rade, Błaszyczkowski dał rade, Milik znowu pechowy, a Kapustka dwie zóltki. Teraz czekam na sobote, ale ze Szwajcarami juz na bank przegramy, ze stat: 390 chyba razy podawali a my 190 :shock: o noł :( Jak obstawiacie? Bo ja 2:1 dla Szawajcarków :-|:roll:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Słabe jest to, że my bedziemy odpoczywali 3 dni a Szwajcarzy 5 dni. Właśnie z tego powodu ostatni finał Włosi przegrali chyba 0;3 czy 0;4 po całym turnieju zmęczeni czekali na finał 2 dni krócej od Hiszpanów, a to jest ogromna różnica gdy sie przez miesiąc gra prawie co 3 dni.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hiszpania się spotka z Włochami już w 1/8 także jeden z faworytów odpadnie, ogólnie jeśli Polacy mieliby zagrać w finale to po drodze najsilniejszą drużyną byłaby Chorwacja bo reszta elity będzie grać między sobą. No ale najpierw trzeba wygrać z niewygodną Szwajcarią a Chorwacja póki co jest jedną z lepszych drużyn na Euro, no ale nie widziałem Belgii i Włochów w akcji.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ronaldo zabrał dziennikarzowi mikrofon i wyrzucił go do jeziora :mrgreen:

http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,20283317,euro-2016-cristiano-ronaldo-zabral-reporterowi-mikrofon-i-wyrzucil.html

 

 

Szanse na sobotę oceniam 50/50, jak przejdziemy dalej, to możemy trafić na Chorwację lub Portugalię, sam nie wiem co lepsze, chyba Chorwacja :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ronaldo zabrał dziennikarzowi mikrofon i wyrzucił go do jeziora :mrgreen:

http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,20283317,euro-2016-cristiano-ronaldo-zabral-reporterowi-mikrofon-i-wyrzucil.html

 

 

Szanse na sobotę oceniam 50/50, jak przejdziemy dalej, to możemy trafić na Chorwację lub Portugalię, sam nie wiem co lepsze, chyba Chorwacja :D

 

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

https://www.youtube.com/watch?v=3YUODZEQmA4 To jest konkretny doping :D Kiedyś dawno temu... sam się tak bawiłem w dużym gronie. Nie tak melodyjnie było, ale też było konkretnie tym bardziej że samemu się brało w tym udział :) Przez wiele lat przebywałem w tzw młynie. Wspomnienia mam do dzisiaj a kiedy pociąg jedzie to myślę, że znowu jakaś ekipa śpiewa jadąc na/z meczu :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czarnym koniem może być Islandia.

Wątpię, sporo farta mieli że awansowali dalej, mają kiepskiego bramkarza co prawda broniącego dość szczęśliwie ale mającego problemy z łapaniem nawet nienajmocniejszych piłek. Szanse Polaków oceniam pół na pół, możliwe że będzie dogrywka i karne no ale i tak nie zobaczę meczu bo będę w pracy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

neon, warzysz jeszcze piwo? Ja zaczynałem od brewkitów, potem z ekstraktów z samodzielnym chmieleniem teraz jestem po pierwszej warce zacieranego American Pale Ale. Smak genialny, jebucko chmielone i gorzkie (takie lubię) ale zrypałem coś bo jest mętne i to bardzo. Zero prześwitu światła. Na dnie butelki z pół centymetrowy osad. Jak myślisz w którym momencie zrypałem? Nie zatarło się do końca czy przy wysładzaniu wypłukałem za dużo garbników i białka? A może infekcja? Będę próbował jeszcze zacierać bo chcę uwarzyć idealne piwo ;)

A co do Polski w Euro? Mega im kibicuję ale to co pokazali w ostatnim meczu to na 1/8 trochę za mało. Zastanawiam się czy PL jest tak silna, czy np. Niemcy tacy słabi? No cóż czas pokaże ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

BratKat, Laduj energie na jutro i w odpowiednim momencie wypusci ją w eter, aby wspomogła naszych ;)

 

Pawelt, Już nie, ja tam żadnym wielkim warzelnianym nie byłem, u nas 80% roboty robiła automatyka, w etapie zacierania miałem badac w odpowiednich etapach zcukrzenie ph i dodać pare rzeczy których nie zdaradzę, bo podpisywałem lojalke :D nie moge zdradzać tych ich smienszych tajemnic. w trakcie filtrowania sprwadzałem czy lemiesze opadały, żeby spulchniły odpowiednio i odprowadził brzeczkę do kotła, no isprawdzałem ph wód wysłodkowych. A w kotle sprawdzałem ph znowu dodawałem troche produktów i sprawdzałem przełom, po wszystkim wybijałem warkę do fermentowni, szczerze to ja sie tam garbnikami i białkami zabardzo nie przejmowałem, tym bardziej że tam jedna warka 40.000 tys litrów. Po fermentowni był znowu proces filtracji po leżakowaniu a potem pasteryzacja.

 

Za to w samej robocie miałem kilku ziomów co w domowym zaciszu sobie sami warzyli, jeden warzelniany to juz miał świra na tym punkcie, w czasie pracy wchodził na kompa i pokazywał mi browary na całym swiecie, i w których chciałby pracować, przyznam ze miałem momenty że chciałem go wpierdolić do tego kotła i ugotować.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Neon przy tej temperaturze to będzie bardzo ciężko, ale się postaram hehe :) Ps Monika Cie pogilgota, to Nam wyśpiewasz przepis ;DD My nie powiemy nikomu :P

Sam bym chętnie chciał znać te składniki :D Chopy zrobieliście mi sam smaka na piwo :( a jo jusz niy pija tyla, co downo tymu :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Za to w samej robocie miałem kilku ziomów co w domowym zaciszu sobie sami warzyli, jeden warzelniany to juz miał świra na tym punkcie, w czasie pracy wchodził na kompa i pokazywał mi browary na całym swiecie, i w których chciałby pracować, przyznam ze miałem momenty że chciałem go wpierdolić do tego kotła i ugotować.

hehe rozumiem ;) To potrafi wkurzyć :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×