Skocz do zawartości
Nerwica.com

Koko Koko Euro Spoko

neon

Rekomendowane odpowiedzi

I u mnie w głowie coraz czescie ta myśl sie kołacze, jutro mecz! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

a nastroje pewno lepsze niż u Ukraińców, wczoraj na ich konferencji ponoć straszna stypa była, ale jestem pewien ze tanio skóry nie sprzedaja i postaraja sie wlać troche otuchy w naród, który przechodzi cięzkie czasy, wiec bedzie sieka na noże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadają, że dziś wyjdzie na murawę lekko zmieniony skład: Kapustka, zamiast Grosickiego, Cionek za Piszczka (żółta kartka) i Zieliński zamiast Mączyńskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka :) Węgry, Węgry, Węgry !!! Chłopaki z Polski byli wpierać Węgrów i pewnie Węgrzy dzisiaj będą wspierać Polaków :) Normalna sprawa!

ok 4 godz pozostało do meczu :D Chyba zobaczę go w domu a potem sobie wyjdę pośpiewać w plenerze ;p

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do widzenia Rosja :D

Dasfidania! Nic tu po was imperialne barany.

Ja tez dzisiaj w skupieniu w domu, w pierwszym rzędzie. Byłem w plenerze na meczu z Niemcami i drą ryja, próbuja być zabawni rzucając mięsem, mnie takie zachowanie nie bierze po trzeźwemu, nie potrafie sie wczuć, kupie sobie arbuza i bede w domciu sobie oglądał.

Kto wygra mecz? PoOooooooooolsKa!!!! kto ??? POOOOOllllsslKAa!!!! KTO??????? POLska POLSKa Polska!!!! Doooo booooju DOooo BOOOjuUUUU Do Booju POLACY!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi