Skocz do zawartości
Nerwica.com

Koko Koko Euro Spoko

neon

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem naładowany. Już zacząłem kibicować, ba często podśpiewuję różne takie przyśpiewki :)

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I u mnie w głowie coraz czescie ta myśl sie kołacze, jutro mecz! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

a nastroje pewno lepsze niż u Ukraińców, wczoraj na ich konferencji ponoć straszna stypa była, ale jestem pewien ze tanio skóry nie sprzedaja i postaraja sie wlać troche otuchy w naród, który przechodzi cięzkie czasy, wiec bedzie sieka na noże.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asortyment już gotowy: Alko, środki pirotechniczne ? ;DD Jazdaaa!!!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto dziś wygra ważny mecz? POLSKA!! bo to dla Nas ważna rzecz!!!

dzisiajn nie chorujemy, dzisiaj kibicujemy, Polska! Polska! Polska!!!!

Walia już 2-0 prowadzi z Rosją

Kacapy pakują walizki, yeeeeeeeeeeeerweeeee!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na rozluźnienie :mrgreen:

[videoyoutube=]https://www.youtube.com/watch?v=hohXWbTrJqs[/videoyoutube]

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadają, że dziś wyjdzie na murawę lekko zmieniony skład: Kapustka, zamiast Grosickiego, Cionek za Piszczka (żółta kartka) i Zieliński zamiast Mączyńskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawać Zielińskiego na klatę, widocznie nie forma a prawdopodobnie rychły transfer tego pana do Liverpoolu przekonał Nawałkę aby nań postawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka :) Węgry, Węgry, Węgry !!! Chłopaki z Polski byli wpierać Węgrów i pewnie Węgrzy dzisiaj będą wspierać Polaków :) Normalna sprawa!

ok 4 godz pozostało do meczu :D Chyba zobaczę go w domu a potem sobie wyjdę pośpiewać w plenerze ;p

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do widzenia Rosja :D

Dasfidania! Nic tu po was imperialne barany.

Ja tez dzisiaj w skupieniu w domu, w pierwszym rzędzie. Byłem w plenerze na meczu z Niemcami i drą ryja, próbuja być zabawni rzucając mięsem, mnie takie zachowanie nie bierze po trzeźwemu, nie potrafie sie wczuć, kupie sobie arbuza i bede w domciu sobie oglądał.

Kto wygra mecz? PoOooooooooolsKa!!!! kto ??? POOOOOllllsslKAa!!!! KTO??????? POLska POLSKa Polska!!!! Doooo booooju DOooo BOOOjuUUUU Do Booju POLACY!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi