Skocz do zawartości
Nerwica.com

Za co jesteś dzisiaj wdzięczny/wdzięczna?

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Wdzięczny jestem za terapię i za Panią psycholog która jest aniołem chyba. To jak próbuje mi pomóc rozmową, jak bardzo jest zaangażowana i jak po każdej sesji wychodzę pełen nadzieji i wiary że może wszystko się ułoży, to jest coś niesamowitego. 

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ściskam i wysyłam pozytywne wibracje. Żeby zagościłao słońce u Ciebie 💕

Dziękuję bardzo 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

Jestem dzisiaj wdzięczna za:

• narkotyki pozwalające uciec choć na chwilę z tego matrixa 

Kurczę, zastanawiam się już dobrą chwilę, co napisać, a propo leków psychiatrycznych, które nazywasz narkotykami, ale mnie zatkało i nic nie napisze mądrego :D  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, brum.brum napisał(a):

Wdzięczny jestem za terapię i za Panią psycholog która jest aniołem chyba. To jak próbuje mi pomóc rozmową, jak bardzo jest zaangażowana i jak po każdej sesji wychodzę pełen nadzieji i wiary że może wszystko się ułoży, to jest coś niesamowitego. 

Zazdroszczę pani psycholog:) Korzystaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, little angel napisał(a):

@brum.brum trzymaj się, kiedyś z powrotem zagości u Ciebie słoneczko ☀️ Jak dobrze, że trafiłeś na psycholog, którą widzisz jako anioł, naprawdę niektórzy mają czasem takie moce, że potrafią z najgłębszego dołu wyciągnąć człowieka, to rzadkość! Jeszcze się wszystko ułoży, bądź tej myśli 🙂 

Dzięki serdeczne 😊 To prawda, Ta Babeczka jest nieprawdopodobna. No brak słów jak pozytywnie wpływa na takiego ponuraka jak ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.01.2026 o 14:02, burzowo napisał(a):

To są powtające tematy ,ale jakie ważne .

*powtarzające

Jak potrafimy godzinami mielić negatywy ,to zacznijmy godzinami mielić pozytywy.ale to trudne

Czemu mózg zatrzymuje złe rzeczy a zapomina dobre ,to nawet fizjologowie tego nie odkryli

Dobrze ze jest co żreć ,dobrze że jest gdzie mieszkać i że ktoś kocha 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, alone05 napisał(a):

Jestem wdzięczna za to, że mam mamę, tatę i brata 😍 Na nich można zawsze polegać 😀

W dniu 11.01.2026 o 17:03, little angel napisał(a):

ach, odebrałam jako sarkazm :D tak, było mega przyjemnie i sportowo :D polecam :D 

koniecznie przy dobrej muzyce!

Fiu fiu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.01.2026 o 23:51, shadow_no napisał(a):

To nie jest zdrowe, wiesz? Warto doceniać to co się miało, ma i będzie mieć. Trzy cytaty dla Indora:

1. "Wszechświat nie inwestuje w tych, którzy nie wykorzystują tego, co już dostali."

2. "Wdzięczność za to, co masz, jest jednym z najpotężniejszych narzędzi do przyciągania obfitości. Jeśli nie doceniasz tego, co już jest w twoim życiu, blokujesz przepływ nowego"

3. "Jeśli nie potrafisz cieszyć się z małych rzeczy, nie będziesz potrafił zarządzać wielkimi, więc świat ci ich nie powierzy"

I już pomijając czy tak faktycznie jest (że "wszechświat" tym steruje). To dla własnego zdrowia psychicznego warto doceniać to na co się zapracowało lub otrzymało

@Doktor Indor jeszcze jedno mam:

"Nie pożądaj tego, czego nie masz, ale doceniaj to, co masz. Zawsze bądź gotów oddać to, co otrzymałeś, i bądź wdzięczny za czas, który był do twojej dyspozycji" (c) Jonas Salzgeber

A ja dziś wdzięczny za fajowych ludzi, których w ostatnim czasie tutaj poznałem 🤝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

A ja dziś wdzięczny za fajowych ludzi, których w ostatnim czasie tutaj poznałem 🤝

U mnie to jest trochę bardziej skomplikowane :D

Poza tym ja wiem, że nie uda mi się na dłuższą metę utrzymać tych znajomości.

Co do cytatów, raczej nie jestem fanem cytatów motywacyjnych i mówiących, jak żyć. Wolę cytaty przedstawiające jakieś uniwersalne prawdy, albo po prostu cytaty zabawne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

U mnie to jest trochę bardziej skomplikowane :D

Poza tym ja wiem, że nie uda mi się na dłuższą metę utrzymać tych znajomości.

Co do cytatów, raczej nie jestem fanem cytatów motywacyjnych i mówiących, jak żyć. Wolę cytaty przedstawiające jakieś uniwersalne prawdy, albo po prostu cytaty zabawne.

Te cytaty, które tu daje to nie są takie "cytaty motywacyjne" tylko fragmenty książek jakie sobie zapisuje bo mam pamięć złotej rybki. A szkoda mi książek które przeczytałem i nic z nich później nie pamiętam. To zapisuje i mogę później zabłysnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Te cytaty, które tu daje to nie są takie "cytaty motywacyjne" tylko fragmenty książek jakie sobie zapisuje bo mam pamięć złotej rybki. A szkoda mi książek które przeczytałem i nic z nich później nie pamiętam. To zapisuje i mogę później zabłysnąć

To ja po prostu robię zdjęcia :D Mam katalog z fotkami fragmentów książek, które z jakiegoś powodu chciałem zapisać.

2 minuty temu, mav0111 napisał(a):

Jestem wdzięczny losowi za to że mogę pracować zdalnie zamiast tyrać na etacie. I sobie samemu że (jeszcze) trzymam się na tym rynku mimo skokowego rozwoju AI.

O tak, praca zdalna to wybawienie. A co robisz konkretnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi