Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

God's Top 10 kilka postów wczesniej tak samo napisałam o kotce Korby mi tez przypomina Piszczałke :lol::lol::lol::great:

Kasia zajebista jest Bessi :105:

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, bardzo. jest taka rozbrajająca, mięciutka, przyjemna i gryząca :mrgreen:

ale Piszczałka to taki brzydki :( Bessi jest śliczna.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam koty :) Moja kotka Nefretete (Nefre, Nefka) gdy mruczy też często ociera się noskiem o nosek :) A poza tym jestem cała otoczona kotami: moi rodzice mają dwa (Cezar i Kleopatra, takie już antyczne imiona:)), moja znajoma sąsiadka ma jednego, rodzina mojego Narzeczonego ma dwa.

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Bozie jaki jestem słodki..... :105::105::105:

[Dodane po edycji:]

A moja mała bestia dziś rano, gdy stałam w kuchni przygotowując jej żarełko, zaczęła mi się wdrapywać z tyłu w górę po spodniach, potem po sweterku, aż skończyła na moim ramieniu :mrgreen::mrgreen:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe też bym chciała żeby mi matka ze sklepu takie "zakupy" przynosiła :D:D super maluszek :105:

a Kazik wymiata :great::great:

Kika :) mój pysiolek kochany :D

1536442605_kik014.JPG.7b835e047df2ba5739c5a7ce2ca9979e.JPG

229252502_kik008.JPG.9500245a3a054533b123265ae3c8c958.JPG

1272140446_kik005.JPG.25c60f61b8da20ac2f5f68db17aa53a1.JPG

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi