Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czasowo ShoutBox :D

MaRiAnEk

Rekomendowane odpowiedzi

śnilo mi się że do mojego domu wchodzą chińscy terroryści

:shock: Heh,nieźle.

Mnie się śniło że brałam ślub kościelny :roll: w dodatku trzy razy :lol: ,jakoś się to powtarzało ,a to wszystko miało miejsce w ...... :mrgreen:kinie

Dziś generalnie jestem do d...,wszystko mnie boli ,chodzę taka "wypluta" ,spałabym tylko ale nie chcę bo noc będzie męcząca.

Kobity to mają za swoje :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech... też mam męczącą noc za sobą...

....taki świat kobiet....

Co do snów - ostatnio mam dość pracowite sny - wciąż coś załatwiam, organizuję, wiecznie mam stos problemów do rozwiązania...

ostatnio nawet mi się zdarzyło coś takiego (co mnie rozbawiło wręcz jak już sie przebudziłam na dobre), że w momencie kiedy budzik zadzwonił stwierdziłam - jeszcze śpiąc - że nie teraz - muszę jeszcze skończyć to, co już zaczęłam - dopiero gdzieś po minucie sobie uświadomiłam, że jeszcze śpię, dzwoni budzik i muszę wstać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gusia to witaj w klubie ja mam wrażenie, że zatrzymałam się na 20 tce i przez to młodsi mi się podobają, jak patrzę na fotkę mojego męża w dniu naszego slubu miał 26 lat to też bardziej mi się podoba niż teraz :lol: obawiam się, że to działa w obie strony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak Jaśkowa ,pewnie w dwie strony i ok....ale wiesz? u mnie to było takie nagłe...naprawdę ,choć męża mam rówieśnika,zawsze ale to zawsze starszy facet to było to co jakoś ,gdzieś tam zwracało moją uwagę ....a teraz :shock: ..a jeszcze jak nieśmiały...tymbardziej :oops:

Ciekawe co będzie po 40-tce :lol:

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 12:02 am ]

(ale bez przesady - powyżej 30 to juz nie to Very Happy)

Co nie to? Co ?

protest,to co? miałaby 28 a za trzy lata ikona? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi