Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kiedy narodziła się Twoja dusza -Test

SrebrnaSowa

Rekomendowane odpowiedzi

bedzielepiej,

Już od dawna jak czytałem Twoje posty to czułem taką niewidzialną więź, teraz już wiem o co chodzi, pokrewieństwo duchowe :idea:

:105::uklon::tel2:

Wzrusza mnie, że ktoś jeszcze czyta moje posty, swego czasu miałam zamiar poprosić o ich usunięcie... <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym razem wyszło mi:

Teraźniejszość!

Twoja dusza urodziła się wraz z Twoimi narodzinami! Jesteście zupełnie nowi! Zacząłeś to życie razem z nią i tak naprawdę nie potrafimy o Was za dużo powiedzieć. Twoja dusza jest czysta, nie nosi bagażu przeszłości, które noszą inne. Ty za to jesteś spokojny, łatwo się uczysz i rozpromieniasz każde pomieszczenie swoim uśmiechem! Użyj swojej nowości dobrze, bo to więcej się nie powtórzy.

Hmm...w zależności od zmiany nastroju zmienia się data urodzenia mojej duszy, ciekawe...

Bentinho zapewne powiedziałby, że zmiana nastroju oznacza zmianę częstotliwości, a ta oznacza wskoczenie w inną linię czasową...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja dusza urodziła się w erze klasycyzmu! Jest głęboko filozoficzna, hedonistyczna i z natury artystyczna. Jesteś pasjonatem nauki i Twoja wrodzona inteligencja jest niezwykła. Twoja dusza tęskni za znakomitymi imperiami świata antycznego i jesteś zafascynowany mitami przeszłości. Posiadasz radość życia, która jest niezrównana. Twoja dusza zrodziła się w czasie świetnych pomysłów. Jest naprawdę pasjonująca!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi