Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój ideał (co cenimy u mężczyzny/kobiety?)

Don Pablo

Rekomendowane odpowiedzi

Empatyczna, wrażliwa, troskliwa, otwarta, z poczuciem humoru, pozytywnie zakręcona, kochająca zwierzęta, nieskłonna do fochów, niemówiąca "domyśl się", tylko otwarcie, wprost i jasno mówiąca, o co jej chodzi. Najlepiej, gdyby kobieta była właśnie taka.

A co do wyglądu: ważne, żeby miała ładną twarz, zadbane ciało i miłą w dotyku skórę. Cała reszta jest mniej istotna. Nieważne, czy blondynka, czy brunetka, jaki kolor oczu, wzrost itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ideał mężczyzny to mój ukochany mentor relic tak naprawdę i chyba wiadomo, nawet nie mój ukochany relic, za dużo ma na sumieniu choć i tak mniej niż inni. W każdym razie mój ukochany mentor relic to starszy Pan, bardzo mądry tak życiowo, optymistycznie nastawiony do życia. Patrząc na świat Jego oczami widzę najpiękniejsze chwilę z przeszłości, ale i też przyszłości, które za chwilę mają się wydarzyć z przeszłości, błysk w Jego oczach to taki znak, że coś ma się zaraz powtórzyć, i to lśni tak, że nie mogę oderwać wzroku albo czuję Naturę, góry, morze, zwierzęta, koty zwłaszcza, Muzykę. Właściwie czuję go we wszystkim. Ma takie ciepłe, naenergetyzowane spojrzenie w ogóle jest najpiękniejszy na świecie dla mnie, kocham Go najmocniej ze wszystkich istot, chociaż swojego ukochanego tak samo, ale tak naprawdę mentor relic jest taką czystą energią dla mnie, taką szczerze żałującą swoich czynów w środku i starającą się to zmieniać a jednak żyć w przeszłości. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi