Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

A, terapeuta jest mężczyzną. U Was na pewno analizy psychologiczne w sprawach płciowych są trochę bardziej zagmatwane, nie orientuję się w tym. Hmm, mnie by to krępowało, jakbym zakochała się w terapeucie.

A ja teraz chyba odreagowuję stres. Właściwie powinnam już iść spać, bo o 3.15 wstaję do pracy, a siedzę na forum 🙂 Dziś wzywałam karetkę do przechodnia, trudna sprawa, z gościem ok, ale bardzo mnie to zestresowało. Wracałam z pracy, a na drodze leży mężczyzna. Po alkoholu, spadł z jakichś 2 metrów, mnóstwo krwi z nosa i ust, początkowo nie reagował, potem trochę nerwowo było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Abigail_1Sm25 napisał:

A, terapeuta jest mężczyzną. U Was na pewno analizy psychologiczne w sprawach płciowych są trochę bardziej zagmatwane, nie orientuję się w tym. Hmm, mnie by to krępowało, jakbym zakochała się w terapeucie.

A ja teraz chyba odreagowuję stres. Właściwie powinnam już iść spać, bo o 3.15 wstaję do pracy, a siedzę na forum 🙂 Dziś wzywałam karetkę do przechodnia, trudna sprawa, z gościem ok, ale bardzo mnie to zestresowało. Wracałam z pracy, a na drodze leży mężczyzna. Po alkoholu, spadł z jakichś 2 metrów, mnóstwo krwi z nosa i ust, początkowo nie reagował, potem trochę nerwowo było...

Mnie po prostu zaskoczyło i przeraziło, dlaczego padło na mężczyznę, ale to kwestia do przepracowania w terapii.

Współczuję, okropna sytuacja.

28 minut temu, Heledore napisał:

Może jakieś braki na linii ojciec-córka?

Cholera wie. Ech, dosyć moich monotematycznych smętów; zebrało mi się, bo przez czwartkowe wolne nie mam sesji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Heledore napisał:

O, a jakie warsztaty? Coś ciekawego?

Warsztaty z chirurgicznego leczenia złamań u małych zwierząt, prowadzone przez uznanych w Europie specjalistów. Super sprawa. Wprawdzie nie podłubię sobie w kościach i się nie pobawię narzędziami, ale co zobaczę i usłyszę to moje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Abigail_1Sm25 napisał:

@Mireadh, to chyba ważny temat na terapię, ciekawe też, czemu Cię to przeraziło, że zakochałaś się w mężczyźnie? A małe zwierzątka są super 🐈

Temat jest ważny pod wieloma względami. Od listopada ruszam z dodatkową sesją w tygodniu, żeby go przepracować.

Pierwszy raz poczułam cokolwiek do mężczyzny, stąd moje przerażenie.

A małe zwierzątka są super, pod warunkiem, że nie miauczą do sufitu o 4 rano kolejną noc z rzędu...

1 godzinę temu, Heledore napisał:

Wybudzanie się o 4 jest chujowe. Tak nawiasem mówiąc.

Patrz wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Heledore napisał:

Witam wieczorową porą. Co do 4 rano- mi najwyraźniej małe zwierzęta ani duże nie są do tego potrzebne. Chociaż jakby mnie miało jeszcze po nocy coś budzić, to chyba oszalałabym do reszty.

@Mireadh dobry pomysł z dodatkową sesją.

Dobry wieczór. Jak wizyta u psychiatry?

Moze dziś pośpię dłużej. Z tym kotem jest gorzej niż z małym dzieckiem. 

Mam jeszcze wątpliwości co do drugiej sesji, ale ufam T., że wie co robi. Sam fakt, że nie zostawia mnie z problemem (a tego się bałam), tylko chce to ze mną dzwignąć i przepracować jest dla mnie bardzo ważny.

Jakie plany na wieczór? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Heledore napisał:

No, to bardzo ważne w ogóle, tak myślę. Mieć komu zaufać, na kim się oprzeć.

Muszę pranie powiesić. I w sumie nie mam planów. A Ty?

Jestem w dość porąbanej sytuacji i tak na dobrą sprawę, tu gdzie jestem mam tylko jego.

Mnie czeka nauka. Powtarzam materiał do egzaminów końcowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy egzaminy, każdy z czterech przedmiotów. Materiał z połowy studiów. 

Uczę się od ponad miesiąca i już mam trochę dość. Miałam ambitny plan nauki, który przegrał z rzeczywistością i teraz jadę na oparach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.