Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, na głodzie jestem, odstawiłem jedzenie w piątki, poza tym nic nowego ;)

Woda z rana dobrze wchodzi w organizm :D

Myślę, że nie będę nic pisał na forum, w wątku religia wiara mnie hejtują Kalebx3 Gorliwy i BiełyjeRozy.

Czemu hejtują? Bo odczuwają wkur*ienie moimi postami, a ja nie chcę nikogo wku*wiać, lepiej będzie jak ograniczę aktywność forumową do minimum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejtem się nie zrażam, nie obchodzi mnie to i nie odpisuję, te głodówki uczą jakby pokory, kiedyś bym odpisał i pocisnął im równo, ale po co? Jak się ktoś ma denerwować z mojego powodu to ja wolę się odsunąć w cień.

Teraz będę się chwalił nagrodą, bo właśnie listonosz przyniósł mi paczuszkę :D

[attachment=0]dp.jpg[/attachment]

Ogólnie rzecz biorąc:

- jak piszę głupoty na nerwicy.com to się ludziom nie podoba, czasem hejtują

- jak piszę głupoty na dopreprogramy.pl to przyznają mi nagrody :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z wieczora

gratuluję super

thx :D

Witam w ciężkim nastroju. W nocy zmarła osoba, z którą kiedyś spędziłam sporo czasu. Chłopak rok starszy ode mnie. Zaręczył się jakiś czas temu, Jego synek ma teraz 5 miesięcy. Kilka tygodni temu zdiagnozowano złośliwy nowotwór. Zbagatelizował objawy, które miał już od jakiegoś czasu. Wolał pracować niż się przebadać...

Tyle czasu szukał swojego szczęścia, a jak już je znalazł, to wszystko tak się potoczyło. To takie niesprawiedliwe i bezsensowne. Zobaczcie, jak to jest. Kiedy człowiekowi przytrafia się coś dobrego, coś fajnego, to analizuje to na tysiąc sposobów i doszukuje się w tym wszystkiego, żeby tylko tego nie przyjąć, a jak już jednak to robi, to okazuje się, że zmarnował na niepotrzebne rozważania i wątpliwości kawał czasu, którego już się nie da cofnąć. Jedna chwila i wszystko może zniknąć

:cry::cry: i kolejna samotna matka została, wyrazy współczucia :cry::cry:

Liber8, ciekaw jestem bardzo co Ci za nagrodę przysłali?

Nie bądź taki ciekawski :mrgreen::mrgreen:

taka tam mała głupotka, komuś ją podaruję bo jest mi zbędna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hellou wszystkim :smile:

Przyjemny dzień się zapowiada, słońce od rana to i nastrój wyższy i energia na 100 procent :D

W ogródku magnolia puściła pączki więc trzeba ją już okryc, a na grzadce przez śnieg wylaza tulipany i hiacynty. Wariactwo normalnie, oby tylko mrozisko jakie nie przyszlo...

Kawa wypita i trza coś porobić w domu i zagrodzie ;)

A co tam u was, ptaszki, jak nastroje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, Ty patrzyłas na zegarek, a mój zegarek spojrzał na mnie o 8 rano z pretensjami :mrgreen:

Wróciłem z kościoła i zastanawiam się od czego zacząć bo na te piękna, święta niedzielę zaplanowałem sobie od groma roboty :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, jutro to dopiero będzie ból :hide:

Współczuję tobie i córce, duszacy kaszel u dziecka zwłaszcza w nocy pozbawia snu i dziecko i rodziców.. :(

Ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu takiego jak byśmy chcieli mieć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, ja lubię spać, ale czasami te ~5h mi w zupełności wystarczą... od zawsze sypiam dobrze, nigdy nie miałem z tym problemów, nigdy nie potrzebowałem "usypiaczy" chociaż chlor przyjmuję regularnie, więc może to i to...! bądź co bądź sen przy uchylonym oknie robi swoje...! pamiętam, że miewasz problemy ze snem... chętnie się podzielę swoim... mały deal? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

na zewnątrz piękna zgniła pogoda! :mrgreen: gołębie się trykają na dachu, czyli wiosna pełną parą! ;)

Arhol, siemasz!

Carica Milica, hey! a co się dzieję?

kia_ sportage, nie umrzesz, pójdziesz po prostu spać! jak nie pamiętasz, czy wzięłaś lek, to zaznaczaj markerem, zawsze jakieś rozwiązanie! :bezradny:

a ja muszę jeszcze kawę! co nowego u Was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, rozumiem, że zajęty dzień wypełniony chaosem?

kia_ sportage, jeśli nie jesteś pewna, no to słusznie...! zaznaczanie sobie pomogło mi, bo też miałem okresy, że zapominałem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak ten dzień jest jakiś dziwny

Lilith, dzień jak co dzień, u mnie bez zmian, nic nie czuję, denerwuję ludzi na forum i zapomniałaś przeze mnie wypić kawę :D A jeśli chodzi o wskazówki i praktyczne porady na dzisiejszy dzień to:

[attachment=0]2018.03.27.jpg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.