Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, całe towarzycho zdrowe, :pirate:

Jak sama nazwa portalu wskazuje :D .

Jeszcze zdrowsze są nielegalne cotygodniowe wyścigi taczek na autostradach (?) (Autostrady w PL?)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żyjemy...tak jakby :D

Artemizja, nie ma to jak konkretna odpowiedź :D .

W pracy siedzisz?

Ja właśnie od chirurgo-zębologa wróciłem. Kawy bym się napił, ale doktory powiedziały że przez parę godzin nie mogę nic pić.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedzieli mi też na wysłane CV w księgowości - jutro mam niby rozmowę. No i działam tez powolutku w jeszcze jednej Firmie ( dostałam ładne stanowisko specjalistki ds. sprzedaży :105: ).

Eeeej normalnie zajebioza! :D . Się normalnie dzieje się :P . Trzymam kciuki w takim razie!

Ło matko :hide: Ależ kara Cię spotkała. Nie dość, że zębolog, to jeszcze brak kawy. Tragedia :hide:

Zębolog zębologiem. Zawsze warto sprawdzić na własnej skórze jak wygląda świat oczami naszych klientów w lochu.

Ale tej kawy to nie zdzierżę! :why:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, bez rewelacji. Trochę poklepałem kodu, trochę poczytałem. O dziwo po mimo bólu humor mi się trochę poprawił.

A u Ciebie jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, cały dzień przeleżałem i odsłuchiwałem zaległe płyty, a w wolnych chwilach piłem kawę, chyba już się uzależniłem. W jakim języku programujesz? Zawsze chciałem się tego nauczyć, ale jakoś zaparcia brakuje. :roll:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, od jakiegoś czasu rozkminiam to to:

https://developer.apple.com/swift/

Niestety póki co z marnym skutkiem. Na razie udało mi się napisać kilka prostych apek, ale to raczej takie przeklepywanie kodu z tutoriali + próby ich samodzielnej modyfikacji. Póki co, z tym co na ten moment umiem pracy ani nawet stażu nie znajdę :bezradny: .

Ale cóż, zainwestowałem w to sporo czasu i kasy i nie chcę z tego rezygnować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.