Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

no idea,Romkowi chyba dorwało się do dupy pisiont twarzy prokuratury/pisiont longinusów współwięźniów.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, fotoszop mnie prześladuje. Ostatnio wieczorami mam jakieś ataki kreatywności bessensu. Albo robię jakieś głupoty w PSie, albo po raz milionowy przerabiam jakieś foty, albo coś piszę.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Dokładnie znam ten ból taka nasza szara rzeczywistość,niby masz swój zakres obowiązków a i tak musisz robić co Ci każą :bezradny: a można sobie tylko poklnąć w duchu i tyle.Miłego piątku wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, góry. Wyprowadzam się ze śląska i powoli żegnam stare ulubione miejscówy ;) .

Rebelia, zamarznąć na pewno nie zamarznę. Tylko nie wiem jak będzie z widocznością. Nad Katosami częściowe zachmurzenie, więc pomimo pełni na szlaku może być ciemno jak w...ciemni. Jest jeszcze opcja taka, że jutro wyruszę sobie o 15 i polezę na Pilsko. Pogoda ma być lepsza.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.