Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Oddasz.

Rebelia, kiedy i gdzie co dziarasz?

Artemizja, http://i201.photobucket.com/albums/aa258/BR_Calix/Weapons/0e9136e3.jpg take it

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zatem kończąc formalności,możesz oddać focha już teraz i wygrać wolność

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zołza ._.

Artemizja, kowalixowi dałem z flaszką...nie doniósł

typowe

im-not-drunk.jpg a wyglądał na trzeźwego ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, ja magisterkę pisałem na katedrze teologii systematycznej (aka dogmatycznej). Puść wodzę fantazji :P .

A tak poważnie, to zarówno wśród studentów jak i wykładowców krążyły żarty typu: "Pół semestru minęło, żaden stos nie zapłonął. Jak my teraz grant rozliczymy" albo "Księże Profesorze, jak było w Watykanie na spotkaniu Kongregacji Nauki Wiary? Aaaa, nie pytajcie. Smutno. Coraz rzadziej stosujemy tortury...". Każda szanująca się instytucja musi mieć swój pierwiastek loży szyderców :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1221_1.png<-rozumiem że nie było balu przebierańców w seminarce,gdzie takowy strój by zrobił furore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.