Skocz do zawartości
Nerwica.com

GŁOSOWANIE - Porządne chłopy z naszego forum ;-)

Arasha

Najporządniejszy chłop na nerwicy.com ;-)  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najporządniejszy chłop na nerwicy.com ;-)

• 1) Arhol
      28
    • 2) carlosbueno
      14
    • 3) detektywmonk
      12
    • 4) Ferdynand k
      8
    • 5) hobbyturysta
      17
    • 6) Jerzy1962
      9
    • 7) jetodik
      7
    • 8 ) Kalebx3
      5
    • 9) monk2000
      14
    • 10) nieboszczyk
      8
    • 11) Popiol
      9
    • 12) Zebrec
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Pluszowa, no to z puzzli tej układanki zostajemy ja i Ty, z tym że ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko, więc pozostanie nam się w trójkę napić kawy (bo kontrast nie może denaturatu) :bezradny:

Kontrast, tryptyk sryptyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

harlancoben, wrzosowisko brzmi zachwycająco, aktualnie możemy najwyżej na hałdę - obserwować słupy wysokiego napięcia i sylwetki kominów majaczące na horyzoncie.

Na kogo zagłosowałaś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako organizatorka przystępuję do pierwszych komentarzy new36_(www.e-gify.pl).gif

Na prowadzeniu nasz mod Arhol, co to nigdy nidyrydy podobno :great: Zaraz za nim hobby wespół z monkiem2000.

Ale cóż ja widzę ... czyżby jakieś głosy na Carlosa :shock: tak, tak ... aż 9% ... ciężko będzie zająć ostatnie miejsce, proszę pana :bezradny:

Chciałam także zmobilizować elektorat Kalebxa3 do jakiejś aktywności, bo jak tak można, żeby chłop ani jednego głosu na razie nie dostał :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas podkręcić atmosferę :pirate: Czyżby już wszyscy zagłosowali na samym początku ? Kochani, co z Wami :shock: ???

Wiem, że chcecie mistera, ale kto powiedział, że porządny chłop nie może być równocześnie przystojniakiem ... na nerwicy.com wszystko jest możliwe !

Wolicie tego new44_(www.e-gify.pl).gif, czy może tego new37_(www.e-gify.pl).gif ... Ja chyba tego pierwszego :bezradny:

Na chwilę obecną ciągle na prowadzeniu Arhol, za którym podąża Zebrec ... hobbyturysta nieco w tyle, ale póki co łapie się na podium :P

Cieszy mnie, że nie ma już żadnej osoby bez głosu, ale mimo wszystko Kalebx3 i jetodik trochę zapomniani przez innych się wydają :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi