Skocz do zawartości
Nerwica.com

NABÓR DO KONKURSU PORZĄDNE CHŁOPY Z FORUM

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałam dopisać z wrażenia mojego forumowego brata Nicholasa1981, który jest jak najbardziej porządny i znajomość z nim to jedna z fajniejszych rzeczy, jakie mi się w życiu przydarzyły. Buziaczki Nickuś :angel: ( wiem, że się wycofałeś, ale dla mnie zawsze będziesz ważny )

-- 04 sty 2015, 19:20 --

Hans, prawdopodobnie, ale ja niczego w życiu nie zaznałam. Za grzeczna byłam :pirate: Wymyśl coś innego, może być bezpieczniejsze, ale nie mniej odjechane !

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, masz rację, ale ostatnio nawet w temacie o prawiczkach cisza, chyba, że to ja przestałem w tamte rejony forum zaglądać.

Arasha, przykładowo możesz wyjść na łąkę pełną rosy o poranku, nie mniej odjechane a bezpieczniejsze, ale żadnych wywarów, to się musi źle skończyć, zwłaszcza przy tym wywarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, a co w tym odjechanego ? Chyba, że z kimś :105:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flora3, wiem, że go lubisz, ale nabór skończony :bezradny: Nie odpisałaś mi, jak się czujesz na lekach :nono:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałam dopisać z wrażenia mojego forumowego brata Nicholasa1981, który jest jak najbardziej porządny i znajomość z nim to jedna z fajniejszych rzeczy, jakie mi się w życiu przydarzyły. Buziaczki Nickuś :angel: ( wiem, że się wycofałeś, ale dla mnie zawsze będziesz ważny )

Agula, dziękuję, że tak myślisz - nawet jeśli to nieprawda, to i tak miło przeczytać :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flora3, To niedobrze, nie pochwalam tego działania. :nono: Walcz kobieto... życie jest tak dobre jak dobrym pozwalasz mu być! :great:

walczę ale potem okazuje się że wszystkie moje działania są strzałem w łeb :) to już nawet robi się trochę śmieszne.

"Ogólnie mówiąc - life is brutal

Poza tym wszystko doskonale... "

absenor

sertralina

xanax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale życie trzeba trochę traktować z takim przymrużeniem oka, jak gdyby Bóg wydając nasz na świat chciał zrobić nam niezły żart. ;):P

Nie wszystko się udaje. Czasem jest nawet fala samych porażek, ale szkopuł w tym żeby nie dać się złamać, a złamać tą złą passę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale życie trzeba trochę traktować z takim przymrużeniem oka, jak gdyby Bóg wydając nasz na świat chciał zrobić nam niezły żart. ;):P

Nie wszystko się udaje. Czasem jest nawet fala samych porażek, ale szkopuł w tym żeby nie dać się złamać, a złamać tą złą passę. ;)

jeśli tylko istnieje to nie mam wątpliwości że robi sobie ze mnie żarty

"Ogólnie mówiąc - life is brutal

Poza tym wszystko doskonale... "

absenor

sertralina

xanax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flora3, dobrze powiedziane, niejednokrotnie miałam sytuację że się o coś np. zajebiście starałam, a potem się to okazało jakimś shitem, albo inne tego typu sprawy - w Boga chrześcijańskiego nie wierzę, istotę wyższą wolę nazywać po prostu Losem - tak, tak, on się z nami bawi, stroi sobie z nas żarty na okrągło, nie raz miałam wrażenie, że stoi obok i się ze mnie natrząsa, gdy widzi moje starania o coś. Jak wyszło na jaw - nie pozostało nic innego niż gorzko śmiać się wraz z nim...

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kiedy będzie to głosowanie? :D bo ja bym chciała na swojego braciszka z to zagłosować :P8)

I was looking for a breath of a life

A little touch of heavenly light

But all the choirs in my head sang, no oh oh oh

Vanitas vanitatum et omnia vanitas

Lamitrin 200 mg

Ketrel 50 mg

Seronil 100 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, jeszcze dzisiaj :!: Też znalazłaś na forumie swoje rodzeństwo ;) ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Nawet troje...Nie czekaj czworo. W tym braciszka i 3 siostry bliźniaczki ;) liczę na więcej :D

-- 05 sty 2015, 19:58 --

Zapomniałam jeszcze dodać Tatusia - obrońcę :D

I was looking for a breath of a life

A little touch of heavenly light

But all the choirs in my head sang, no oh oh oh

Vanitas vanitatum et omnia vanitas

Lamitrin 200 mg

Ketrel 50 mg

Seronil 100 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, ja też liczę na więcej. Apetyt rośnie w miarę jedzenia :yeah:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi