Skocz do zawartości
Nerwica.com

Stereotypy, których nie rozumiem

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

prawdziwy mężczyzna goli się

A gówno prawda prawdziwy mężczyzna się nie goli i chodzi zarośnięty jak dzik :D

chodzi zarośnięty jak dzik ale tylko z wyjątkiem głowy i twarzy(pachy,przyrodzenie,klata,ręce i nogi)

głowa mężczyzny odbija światło a twarz ma konsystencję dupki niemowlaka.mężczyzna który zapuszcza włosy jest pedałem.mężczyzna który nie goli wąsów ani brody to dziad i straszy ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biedny to żebrak.osoba niewygodna jest niebezpieczna dla otoczenia którą trzeba izolować do końca życia.oligofrenia,schizofrenia,HIV,nowotwory złośliwe,autyzm to wyroki śmierci cywilnej.nikt nie zapłacze po osobie zdiagnozowanej ponieważ już dawno została ona uznana przez opresyjne środowisko za zmarłą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, tutaj muszę ci przyznać rację. Słuchałem nawet piosenki hip-hopowej na ten temat. Dla autora tekstu osoba, która zachorowała odpadła z wyścigu, przestała się liczyć. Zabolało mnie to chłodne podejście. Jak jesteś silny masz przyjaciół, spróbuj tylko zachorować, wtedy jesteś kamieniem u nogi. To pokazuje, że przyjaźń rzadko istnieje i jest to po prostu grupa interesów. "Tyle jesteś dla mnie wart, ile mogę od ciebie uzyskać". Przedmiotowe traktowanie, przyjaźni ze świecą szukać.

Twoja gorzka ocena tego świata jest realistyczna, pytanie tylko czy nie jesteś w stanie znaleźć jakiegoś innego źródła mocy. Jak dla mnie religia częściowo jest odpowiedzią, z tym że sekret jest ukryty głęboko. Nie leży na ulicy. Na ulicy znajdziesz obłudę co najwyżej.

Lubię oglądać Monster High, bajkę o potworach, które dobrze się bawią. To daje jakąś minimalną nadzieję. :P

Odnośnie tematu nie przychodzą mi do głowy żadne stereotypy. Jest ich wiele. Chyba wiem, który mnie najbardziej boli. Czytanie książki to rzecz elitarna, a komputer prymitywna. Rzecz w tym, że często jest na odwrót. Jak to mnie męczy. Gdybym jeszcze coś czuł to bolałoby mnie to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba przysłowie,

http://pl.wiktionary.org/wiki/g%C5%82odnemu_chleb_na_my%C5%9Bli

Problem solved

Co do stereotypów,nic konkretnego do łba mi nie przyłazi,no może prócz tego,że cały nasz gatunek i logika,są tak durnowacie skręcone,durne itd,że wydaje mi się często że jedyne co może naszą rasę uratować to jej wymazanie D:.

Powszechnej tępoty emocjonalnej,znieczulicy,traktowania ludzi jak pachołków tylko do własnego celu,głupoty i ograniczenia z wyboru - Tego tak do końca nigdy nie ogarnę,sam też idealny nie jestem i nie będę - coby nie było że mam się za "Chooj wie kogo".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chorzy nie mają partnerów,chorzy nigdy nie mają żadnych kolegów,przyjaciół,krewnych,rodziny.psychicznie upośledzeni,chorzy i zaburzeni mieszkają od urodzenia do śmierci na oddziale psychiatrii sądowej z zapewnienie maksymalnych środków bezpieczeństwa.głównie w izolatce,w kaftanie i w pasach.opuszczają łóżko jedynie przypadkiem.chorzy nie bawią się nie uczą się nie pracują,nie lecą na wakacje,nie chodzą na prywatki i dyskoteki,nie mają prawa do życia seksulnego,uczuć wyższych,opieki dentystycznej,opieki internistycznej.psychole nie są rekonwalescentami i nie muszą się za dobrze odżywiać.dzieci z wrodzonym lub zaszczepionym jatrogennie AIDSem,z białaczką,guzami mózgu,nowotworami złośliwymi,bez rąk,nóg,niewidome,sparaliżowane mieszkają w sierocińcach gdzie czekają aż umrą.wygląd dziecka którego nikt nie chce to nagie odkryte dziecko przywiązane do łóżka bandażami a w pózniejszym okresie pasami z pieluchą na dupie żeby nie przeszkadzało temu zasranemu światu.od niepełnosprawnych czuć moczek kałem i ropą.od cukrzyków i rakowców czuć padliną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny stereotyp.Kobieta szefem w pracy ! Nigdy w życiu słychać taki larum.Baba nigdy nie będzie moim szefem.A przychodzi co do czego,na horyzoncie nie ma innej pracy.I kobieta zostaje szefem.Mi akurat by nie przeszkadzało.

Moja szefowa jest kobietą. Nie przeszkadza mi to, jest w porządku - w przeciwieństwie do kolegów. W obecnej dobie to chyba dość częste, że kobiety są na stanowiskach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny stereotyp.Kobieta szefem w pracy ! Nigdy w życiu słychać taki larum.Baba nigdy nie będzie moim szefem.A przychodzi co do czego,na horyzoncie nie ma innej pracy.I kobieta zostaje szefem.Mi akurat by nie przeszkadzało.

Moja szefowa jest kobietą. Nie przeszkadza mi to, jest w porządku - w przeciwieństwie do kolegów. W obecnej dobie to chyba dość częste, że kobiety są na stanowiskach.

Ten stereotyp chyba odszedł już do lamusa, może gdzieniegdzie wśród prostego ludu ze wsi panuje ale to zdecydowana mniejszość. Owszem większość szefów to faceci ale oni zwykle bardziej pchają się na te stanowiska, częściej zakładają biznesy a nie ze uniemożliwia się to kobietom, to samo dotyczy polityki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi