Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego w życiu żałujesz ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Im? To widzę że dużo osób cię zawiodło. Jak myślisz, mają wyrzuty sumienia? Wg mnie na zaufanie trzeba sobie zawsze zapracować. Nie ma co dawać z góry kredytu zaufania, bo zostaniesz wykorzystana. Po czynach ich poznacie. Pisać to można, przecież papier wszystko przyjmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę, dwie osoby najbardziej. Pracowali na moje zaufanie przez 4/5 lat i w głupi sposób je zrujnowali. Może i mają wyrzuty sumienia jakieś, ale co to zmieni jak ciągle powtarzali te same błędy. Ciągle nie da się wybaczać tego samego. Ja ich nie zawiodłam niczym, wręcz przeciwnie kryłam ich przestępstwa, bo to co robili było przestępstwami, ingerowanie w zdrowie, w cielesność, prywatność itd. Są chorzy psychicznie więc byłam wyrozumiała, ale podobno się leczyli, są inteligentni, znają moje wnętrze więc gdyby chcieli to by tego nie robili. Niektórym sadyzm sprawia przyjemność i nie potrafią się od tego uwolnić, nie chcą. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podtruwano cię w miejscu publicznym?

Jakie dowody masz, nagrania?

Ja kiedyś usłyszałam że są osoby które czuwają nad tym bym się za dobrze nie czuła. No to mi dorobili przez te wszystkie lata...

Hitem sezonu jest gdy wiedzą że zdychasz a śmieją ci się w twarz z tego powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tak komfortowej sytuacji w której dysponujesz niezbitymi dowodami. Co to znaczy że g.wno to da? Nie wierzysz w niezawisłość? 

W jakim sensie terrorystów - ich metody działania? 

Gorzej by było gdybyś pokochała zmarłych, a w zasadzie spokój który mają. Bo czasami można mieć dość problemów...

Czyżby toksyczne przywiązanie do środowiska w którym się to dokonywało?

Ciekawa jestem co ci robili.

Odszkodowanie pieniężne dostaniesz za uszczerbki na zdrowiu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stworzyli dla mnie świat, który jak się potem okazało budowali poprzez masturbacj do osób, którzy w życiu mnie skrzywdzili. Zabili mi zwierzątko. Gwałcili mnie, zatruwali odczynami innych ludzi. 

Wszystko nagrywałam jak żyje w innych osobach. Taka też krzywda spotkała innych, którzy zeznali podobnie. 

Żadne pieniądze nie wymażą mi tego z pamięci i nie zmienią moich uczuć, emocji. 

Chcę jedynie sprawiedliwości i izolowania ich od reszty społeczeństwa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grupowe działanie na szeroką skalę. Jak można komuś zabić zwierzę. To trzeba być ścierwem ludzkim. Skąd takie padliny biorą się na świecie? Jaka masturbacja i gwałty, co ty piszesz.

"zatruwali odczynami innych ludzi" ?

Dla trucicieli zwierząt i ludzi jest osobne miejsce w piekle przewidziane.

Odczyny innych ludzi - odczynniki chemiczne czy materiał / broń biologiczna z laboratorium szpitalnego/ patomorfologicznego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie cuda i zbrodnie potrafią, użytkownicy z forum depresja. Jeszcze administrator forum to kryje bezczelnie, wiedząc że policja o tym wiedziała jakie mają zdolności, potrzebowali tylko zgłoszenia. 

Po prostu potrafią wpuszczać w ciała innych ludzi, i robili to celowo, gdy na czas nie załatwiłam potrzeb fizjologicznych, czy na siłę nie chciałam się masturbować. Bo ich to podnieca. Popłakałam się gdy zrozumiałam o co chodzi, i za to zabili mi kotka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Go osłabili, zatruli kazali mi iść z Nim do innych zwierząt i zamiast pójść do psa, wybrałam inne zwierzę. Była Noc, musiałam szybko działać, koni w pobliżu nie było. Tego też żałuję, że nie wybrałam psa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też wiele razy się zawiodłem. Na szkole, kościele, rodzinie. Dobro jest tu rzadkim zjawiskiem. Ludzie nie są jak super-bohaterowie walczący w imię dobra. Zazwyczaj się kierują niskimi pobudkami. Trudno na nich liczyć, egoizm bierze górę. 

Teraz jestem bardziej sceptyczny. Nie jestem nikim specjalnym, żeby cały świat miał się ze mną przyjaźnić i mi pomagać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi