Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba do modów: skasujcie moje zdjęcie jakoś,ja tu do Was nie pasuję.Jesteście tacy fajni z wyglądu i wogóle....czego o mnie powiedzieć nie można,poza tym tylko zaśmiecam swoim zdjęciem stronę,więc proszę o usunięcie.

Kolego niepirdul głupot jesteś jaki jesteś i nic niezaśmiecasz

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, generalnie zwisa mi co o mnie sądzisz 8) , ale zasady kultury(panujące tutaj) wymagają tego, że jak nie mamy nic miłego do powiedzenia to się nie wpisujemy.....kumasz czaczę ? To tak na przyszłość...... :mrgreen:

-- So kwi 16, 2011 8:45 pm --

A reszcie - dziękować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co choooodziii ? :shock::shock:

To już nie wolno nic napisać jak się nie ma do napisania 'O mój Boże jaka piękna, och,ach' ?! Więcej luzu ludzie i dystansu... :?

Niegrzeczne to by było gdybym napisała że jest brzydka jak noc! Jest ładna, ale NIE W MOIM GUŚCIE. Proszę czytać ze zrozumieniem, tolerować gusta innych ludzi i nie szukać dymu tam gdzie go nie ma bo to jest dopiero niekulturalne...

Dziękuję że mogłam wyrazić opinię na temat zdjęcia i dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, nikt ci nie zabrania... pisz co chcesz........

To, że brakuje ci taktu to już twoja sprawa.

Na przyszłość, jak ktoś ci zwraca uwagę, słusznie, to nie tup nóżką jak rozpuszczony bachor tylko się zastanów.

Jak ci się nie podoba - nie pisz. Ty się obruszasz bo ciebie nie wybrano na miss forum - ale oczywiście ty sobie nie masz nic do zarzucenia jeśli idzie o komentarze 8)

Zalatuje mi hipokryzją......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linka- nie życzę sobie abyś nazywała mnie bachorem i to za to, iż napisałam że Twoja uroda nie jest w moim typie. Pisałaś że nie obchodzi Cię co o Tobie myślę, więc dlaczego tak agresywnie reagujesz? Za grosz dystansu do siebie.

I nie rozumiem co wg Ciebie wspólnego ma konkurs miss z tym, że Ty nie jesteś w moim typie ? :shock: . Zresztą, na marginesie, skoro myślisz że tak mnie to boli to napiszę Ci że bardzo się mylisz, to tylko zabawa i naprawdę mam teraz poważniejsze problemy w życiu niż to, że nie wygrałam jakiegoś konkursu na jakimś forum. Tym bardziej że wygrały osoby na które sama głosowałam i cieszę się że to one wygrały. Więc przestań pisać takie głupoty i tego przyrównywać, bo to dopiero jest żałosne.

Ka_Po- żenadą jest Twoje zachowanie. Jesteś w wieku mojej mamy a siedzisz na forum internetowym 24h na dobę i szukasz zaczepki z małolatkami. Bardzo dojrzałe zachowanie, naprawdę. Rozumiem że jesteś chora i aktualnie masz manię, więc nie panujesz nad sobą, ale to się leczy. Zobacz na inne osoby z CHADem na forum- zachowują się normalnie... A Ty? Sama sobie odpowiedz na to pytanie.

Z mojej strony tyle. Szkoda że nie macie dystansu do siebie i do pewnych spraw, bo nie wszystko w życiu należy odbierać tak personalnie i na poważnie, to TYLKO forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi