Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za komentarze :)

Mam pytanie do moderacji/administracji - czy ktoś może skasować jutro moje zdjęcie z działu "Ludzie z forum"? Z góry dzięki ;)

Dlaczego usuwasz? Całkiem dobrze wyglądasz, choć zdjęcie słabej jakości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
Aurora92 kto chciał to zdążył sobie ściągnąć z "Ludzie z forum" ;)

To już nie mój problem. :lol: Ale nie wiem, kto byłby na tyle zboczony czy raczej zaburzony by fapać (czy robić cokolwiek innego) do takiej fotki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92 no chyba są różne powody. Ja np. czasem wracam do tematu "ludzie z forum" żeby sobie przypomnieć jak wygląda osoba, z którą wymieniam wiadomości (bo np. pamiętam posty, który dany użytkownik napisał parę miesięcy temu a nie pamiętam twarzy). A niektórzy zapisują sobie zdjęcia na kompie, wtedy nie muszą szukać. Spotkałam się parokrotnie z tym, że ludzie udzielający się na danym forum mają foldery na foty innych użytkowników.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, fajnie wygladasz i w ogole ładne plecy. Tatuaż jakbym gdzieś widział...

-- 22 lis 2013, 03:53 --

Reiben, To nie jest az takie proste niestety bo mam lęki przed opszuczeniem stefy komforu, czyli Wawy, ale pewnie kiedys go pokonam no bo juz kiedys go pokonalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, fajnie wygladasz i w ogole ładne plecy. Tatuaż jakbym gdzieś widział...

tatuaże nie moje ;)

dziękuje Wam za miłe słowa :oops:

Naprawdę podziwiam Was za zdjęcia wiszące tu od miesięcy-nie chodzi o wygląd- nie macie się czego wstydzić z tego co widzę :)- ja ze swoimi paranojami pewnie długo nie wytrzymam i usunę, chociaż z drugiej strony ch** z nimi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik to chyba fota, która była dodana przez załącznik ale dodający je usunął w panelu użytkownika. Chyba.

magnolia84,

renee.madison, ładniusia :)

Co nie? :D

Ładna buzia, ładne włosy. Taki sympatyczny niewulgarny typ urody.

Ale już nie komplementuje bo zostanę jak niedawno Candy posądzona o "mówienie jak lesba" :mrgreen:

;)

Candy14,

Po prostu mam w znajomych sporo ludzi z forum ale fakt ze wiekszosc tych ktorych widzialam na zywo albo po prostu lubie

Rozumiem, że traktujesz to jako narzędzie do utrzymywania kontaktu poza forumowego ;) Ja nadal unikam społecznościówek (może to fobia i czas się zgłosić po nową diagnozę :mrgreen:).

No dobra, boję się, że nikt by mnie w znajomych nie chciał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi