Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Agnieszka popatrze co wyslalem i dodam te z normalnym swialem albo po ciemku, zebysmy nie przestali gadac :)

Zaraz zaraz a ja jakie wobec tego dostalam? :) Wydaje mi sie, ze z normalnym swiatlem, ale moze jednak nie??? ;)

marcja no dziwi fakt ze nie jestes zajeta. ja tez nie dodaje bo mam kilka kolezanek, ktore mam wrazenie ze maja cos nie tak z glowka i moga tu trafic, a za bardzo sie czasem wywnetrzalem

No mi dokladnie tez o to chodzi... I tak czasem mam wrazenie, ze latwo mnie zdemaskowac po tym, co pisze...I nawet to mnie denerwuje ;) "Czubka" zrozumie tylko "czubek", coz poradzic ;)

[Dodane po edycji:]

ten zberezny usmiech mowi ze dobrze wiesz z jakiej pozycji albo faktycznie jeszcze nie zczailas i zaraz po mnie pojedziesz :smile:

Ja wiem ocb;) Ale ja duzo slucham meskich rozmow, wiec to wszystko tlumaczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sunset ale masz piekne gladkie proste wlosy!!! Ile ja bym dala za takie!!! Niestety mam falowane i "niegrzeczne" - nie chca sie ukladac :evil: I corcia sliczna!:)

A co do chlopakow jeszcze Shadow i Czlowiek wygladaja mile dla oka ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemądry, jakich namowach? I ja uległam? Nie przypominam sobie. Jeżeli tak to musiałeś być bardzo przekonujący :P

Basiu, tak to jestem ja :) we własnej osobie. Dziękuję za komplement :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sunset, Dokładnie o to mi chodziło! :)

Przecież można skomentować kogoś zdjęcie! a charakter można poznać dopiero później...

jak to mówią: "Przyciągnąć można wyglądem,a zatrzymać tylko charakterem..." :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi