Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

psyche.

To daj fotkę z czarnym paskiem na oczach, jak to robią w telewizji (chociaż ostatnio tą metodę wypiera pikseloza). Będziesz totalnie nie do rozpoznania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick, to Ty zakłócasz spokój emerytą i rencistą zasuwająć tą kosiarą :evil::mrgreen:

Ja to robię w dobrej wierze. :smile: To teren przy pomniku upamiętniającym bitwę pod Iganiami i absolutnie nikt tam nic nie robi, więc ja czasami tam wpadam. :smile:

Ale już nie będę zakłócał nikomu spokoju, bo podczas wczorajszego koszenia obie kosiarki się zepsuły. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick, to Ty zakłócasz spokój emerytą i rencistą zasuwająć tą kosiarą :evil::mrgreen:

:hide:

Szczerze powiedziawszy to nie rozumiem do końca o co chodzi. Nie robiłem tego ani w środku nocy, ani wczesnym porankiem, więc raczej nikt nie spał. Z resztą jakoś szczególnie blisko nie ma domów, wiec za bardzo nikomu nie przeszkadzałem. Z resztą robiłem to w dobrej wierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick, to Ty zakłócasz spokój emerytom i rencistom zasuwająć tą kosiarą :evil::mrgreen:

Arrrr sorry nie mogłem się powstrzymać, musiałem poprawić :P

Chociaż jeden się domyślił. :) Wybaczcie ale to chyba moje zboczenie i od razu wyłapuje błędy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick, to Ty zakłócasz spokój emerytom i rencistom zasuwająć tą kosiarą :evil::mrgreen:

Arrrr sorry nie mogłem się powstrzymać, musiałem poprawić :P

Chociaż jeden się domyślił. :) Wybaczcie ale to chyba moje zboczenie i od razu wyłapuje błędy. :D

Ja to zauważyłem, ale myślałem że bardziej Cię razi moje koszenie trawy niż te błędy.

-- 04 lip 2013, 17:00 --

Berwick, to tylko jako wolontariusz pracujesz :brawo:

No tak, jako wolontariusz. I tak całe dnie siedzę w domu, to czasami tam wpadnę skosić.

:uklon:

A dziękuję. :smile:

Właściwie robię to w ramach pewnego stowarzyszenia.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, ;) Przepraszam :oops:

Nie, to ja przepraszam, wiem że takie "Nazi Grammar" może wkurzać :D Ale to jest "ort" który tak mnie denerwuje jak go widzę, że aż strach, a jest strasznie powszechny, nie potrafię pojąć jak możn tak napisać, przecież jak to się wymawia to słychać że tam żadnego "ą, ę" nie ma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, pewnie, że nie ;)

psyche., a ja nie lubię jak ktoś pisze na forum "lek" bo muszę się domyślać czy chodzi mu o leki czy lęki. ;)

To git! :papa:

Też mnie to czasem dezorientuje, ale

deader, ja często nie robię "ę", "ą", "ś" itd itp bo piszę często z rozpędu a potem już mi się nie chce tego poprawiać.

ze względu na przestrzeń w której toczy się komunikacja to mam zrozumienie dla "bezogonkowców" - niektórzy nie mają/nie potrafią ustawić polskich znaków w kompie, niektórzy mają stare nawyki z IRCa gdzie nie było polskich znaków - cóż, ja sam czasem popełniam taki błąd, staram się poprawiać a jak coś mi umyka to myślę sobie że wśród tylu "grzeszących" mój jeden czy dwa grzeszki utoną bez szumu :) Za to stricte ortograficzne, językowe błędy ("bynajmniej", grrrr...) kłują moje oczy humanisty :P Kto wie, może to wręcz jakiś typ natręctwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi