Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Tomciu ja mam 172cm ;) a na serio, zawsze mówię prawdę i pozytywnie w miarę możliwości, bo jakbyśmy źle mówili to jaki sens ma forum, ja dla ciebie mam taki pomysł jesteś z Wawki, chłopie masz tam możliwości, skocz do tarasów zrób sobie "lifting" znaczy kup sobie nowe ciuchy, zmień fryzurę - odśwież się! na pewno ci pomoże. Jak widzę te zmarnowane twarze niektórych to i mi spada samopoczucie, przejmuję się ile tego złego, więc starajcie się z całych sił żeby było lepiej! pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

do niskich tez nie nalezysz,

dla mnie w sam raz wysocy zeby sa dla mnie a seksualni, powaznie, bo ja sama mała, tak do metra1,85 nie więcej, wiesz kiedys był wywiad z Chylinską i jak wiadomo to duża baba jest i mowiła o Torghalu i mowi dla mnie Thorgal w wyobraźni to facet ponad dwa metry i ja wtedy szok bo moj ukochany bochater komiksowy miał cos zawsze koło1,80 cm i wtedy zroumiał,ż eona duza i dla niej dwa metry a ja mała więc dla mnie zawsze tak koło 1,80,ze każdy jakby do własnych potrzeb i preferencji to dopasowuje wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, a ja myślałem że kobiety , wolą wysokich mężczyzn i do tego pewnych siebie . A co do Thorgala , to zawsze chciałem być wikingiem , ale cóż nerwica :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i git! zmieniajmy co możemy aby było lepiej :D tak wtrące dziś w tarasach kawkę popijał Łuczyński z Uwagi, normalny gość, mama mówiła że niższy ode mnie, a w TV taki wysoki ;) Szyca, Najmana i Pudziana na KSW 17 w Łodzi widziałem też niepozorni, zwykli normalni ludzie, kamera jednak dodaje tego i owego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi