Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Pinkii, nie napisałam że jesteś rozpieszczonym bachorem - tylko zachowałaś się jak jeden - a to różnica, wierzę, że czytanie ze zrozumieniem masz opanowane. 8)

Po drugie, dla ciebie między niczym nigdy nie ma związku, a zwłaszcza powiązania między jednym twoim zachowaniem a innym. To teraz pomyśl - jak na ciebie nikt nie głosował i nikt się tobą nie zachwycał - pisałaś dziwne posty, jak ci przykro, bla bla bla - ale sama nie pomyślisz o tym, ze ktoś może się przejąć tym że piszesz nieprzychylne komentarze.

Po raz kolejny - nie podoba ci się, nie pisz - czy to tak trudno zrozumieć? 8)

Pomijam fakt, ze tego typu komentarz jest tutaj PIERWSZY - może da ci to coś od myślenia :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linka- naprawdę ten konkurs nie ma nic z tym wspólnego. I jak to nikt na mnie nie głosował? Z tego co pamiętam miałam chyba 17 głosów, więc nie nazywaj tych ludzi nikim. Zachwytów nie oczekuję, choć kilka było, po prostu mi miło i tyle. Ja na serio mam teraz większe zmartwienia niż to, że czegoś tam nie wygrałam, bez jaj. Owszem, jęczałam jeden dzień, akurat wylało się ze mnie w tamtym temacie, ale to nie on był przyczyną tylko mój stan zdrowia i informacja od lekarzy jaka tamtego dnia na mnie spadła. Teraz czuję się dużo lepiej i uważam że to było śmieszne iż przejęłam się jakąś forumową zabawą. I powtarzam- to nie ma NIC wspólnego z tym tematem, a mój komentarz nie był obraźliwy. Mam prawo napisać że nie jesteś w moim guście, skoro inni tak nie pisali to ok, przecież ja mam swój gust i nie muszę się w nim kierować tym co inni piszą :? Masz równe rysy więc możesz się podobać, ale jesteś nie w moim typie i tyle. Co w tym jest obraźliwego? Gdyby mi ktoś napisał że nie jestem w jego typie to bym powiedziała- spoko, każdy ma swój gust, a Ty się obrażasz, szukasz wspólnych filozofii, dopisujesz do tego ideologię... To jest tupanie nóżką. Więcej dystansu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ka_Po- nie chcę być niemiła, ale idź się leczyć... Najlepiej na nogi, bo na głowę już za późno :?

To co Ty wypisujesz jest poniżej jakiejkolwiek normy.

p.s. Tak, jestem zazdrosna, szczególnie o ciebie bo jesteś taka piękna, mądra, bogata, zdrowa... naprawdę, jak ja ci zazdroszczę !!! :105:

:lol:

Masz 50 lat a zachowujesz się jakbyś miała 13.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, Ale powiedz mi co ci to dało? Po co piszesz komuś coś - wiedząc że to forum dla osób zaburzonych - często pod względem samooceny .... zastanowiłaś się, ze możesz zrobić tym przykrość, to było wycelowane w jedną osobę........

Poważnie, jest dużo rzeczy które nam wolno, ale czy koniecznie musimy je robić.

A Hania... kurna mol, przypominasz mi Marylin Monroe :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linka- ok przepraszam jeśli Cię uraziłam. Nie miałam nic złego w zamiarze. I masz rację, nic mi to nie dało. Możesz się podobać bo masz równe rysy twarzy.

Ka_Po- weź pod uwagę że ja jestem małolatą i czasem mam prawo zachować się jak dziecko i klasy nie pokazać, ale Tobie wypadałoby się już troszkę inaczej zachowywać będąc w Twoim wieku. Piszę to teraz bez przekąsu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o zaprzestanie wzajemnego obrażania się!!!!!!

Jeszcze jeden tego typu tekst i będzie ostrzeżenie

Ka_Po tekst 'mam na ciebie wyjebane' był naprawdę nieprzyjemny. Przykre to jest że się nawzajem obrzucamy takim błotem.

Pinkii i daj spokój już z tym wiekiem, proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo ze jest niedziela i mam chwilę żeby tutaj zajrzeć, to i napiszę

Mój post nie ma na celu nikogo urazić ale coś komuś uświadomić

Użytkownik Pinkii, mimo że piszesz wszystkim żeby mieli dystans do tego forum i do tego co tu jest pisane

Więcej luzu ludzie i dystansu...
, to właśnie ty go nie posiadasz...

Po drugie sama sobie przeczysz tym co piszesz

Linka- nie życzę sobie abyś nazywała mnie bachorem
Ka_Po- weź pod uwagę że ja jestem małolatą i czasem mam prawo zachować się jak dziecko i klasy nie pokazać

choć przyznam że słowo "bachor" nie jest zbytnio dyplomatycznym określeniem ale ty się tak po prostu zachowujesz

Nie ma sensu przytaczać więcej przykładów bo pewnie było by ich mnóstwo....

Powtórzę po innych osobach.." nie jesteś pępkiem świata", ale mimo to, ty chcesz być "gwiazdeczka" tego forum...,

Mimo że wielu ludzi stara Ci się dyskretnie uświadomić że nie masz racji, to ty z uporem dziecka będziesz obstawać przy swoim i 5 razy powtarzać się i pisać w zasadzie o tym samym...oby tylko wyszło na twoje...mimo że i tak nie ma to żadnego racjonalnego wytłumaczenia...

Z Twoich postów bije bardzo prymitywne zachowanie i myślenie...

Nie których to drażni i w tym także mnie..

Nie piszę to na podstawie tylko tego tematu, ale ogólnie... ponieważ zdarza mi się tutaj czas od czasu zaglądać

Miej trochę samokrytyki i zastanów się czasami nad tym co poniektórzy do Ciebie piszą...bo widocznie nie potrafisz wyciągać wniosków....

To tak w skrócie i w najmniej obraźliwy sposób..

Sorry za błędy i ewentualne poprawienie, bo nie zdarza mi się pisać postów zbyt często

Z góry napiszę ze nie będę wchodził z nikim w żadną polemikę

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze,to teraz ja coś napiszę.Im bardziej ja proszę o odejscie od tematu-tym Wy jestescie bardziej chętni na dyskusje,rewelacja..Mamy forum-na ktorym piszemy zgodnie z danymi tematami..i mamy priva-na ktorym w zasadzie dowolnie możemy sie sprzeczac,obrażać,warczeć i wypominać.

To nie jest jakaś sala sądowa,na ktorej dzielimy sie swoimi spostrzezeniami na temat poszczególnych użytkowników i oceniamy ich postępki,tylko temat,w ktorym grzecznie komentujemy zdjęcia innych userów.

"Prywatne wycieczki"(notabene uwielbiam to okreslenie :mrgreen: )-jak sama nazwa wskazuje-rozwiazuje sie prywatnie.Nie będzie w tym temacie ani linczowania nikogo,ani prywaty.Następne posty nie na temat-znajdą się tam gdzie ich miejsce-czyli w hasioku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi