Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki pajonk zdradziecki, a jeszcze niedawno pisała, że chce ze mną iść do galerii po jeansy.

To niczemu nie wadzi, mój harem ma pokoi wiele i dla każdego (wybranego) miejsce się znajdzie ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na poemat liryczny. Możesz go zatytułować 'Jolanta brodziła w gównie po kolana, mało ryjem nie wyrżnęła we własnych wydalin markotnienie'. Liczę na Ciebie nekro, nie po to te końskie zaloty, żeby się obyło bez bloody poetry, raz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kalisi, chyba nie, w takich kwestiach internetowego ekshibicjonizmu, to ja wymiękam całkowicie, zupełnie nie moje klimaty ;) Ale pewnie robimy znając życie zakupy w tym samym osiedlowym spożywczaku w krk, więc jest prawdopodobieństwo, że wiesz jak wyglądam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poezja,z góry rzekne,nie zalecam sie,ale spróbuje w imieniu nekro (nie prosił o to)

Siedząc na forowej warcie

Srając uparcie,

Rozmyśla o Jolancie

Dupsko obsrane niczym więzienne żarcie

Wycieranie powoduje roztarcie

Jednak nadal

marzy i fantazuje o jolancie

Smród w oczy kole

Nozdrza drapie

Jednakowoż

Nekro wciąż marzy i fantazjuje o Jolancie

Mimo swądu mimo smrodu,nie porzuciwszy fantazji o niej,

Nawet mimo porodu.

Wiem,skill wymaga pod szlifowania,możliwe że nędzny suchar,w razie czego no offence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, aleś Ty głupol, hihihiihihihi. Mam coś dla Ciebie. Proza, z góry rzknę, nie zalecam się, ale piszę w imieniu starego kanadyjskiego szamana, któremu podczas II wojny światowej utknęła drzazga bukowa w pośladku.

Kestrel, ten niepoprawny romantyk o ciele jak patyk i zębach krzywych i stępionych jak gdyby obeszły całe Tatry, gubiąc swe szkliwo na Gubałówce, przemierzał kiedyś lodowate stepy północnej Kanady.

Szedł se, szedł se, szedł se, aż tu nagle Inuita spotkał. 10-letni męski skośnook z pożółkłą od rozkładu głową foki polarnej trzymaną w dłoniach zagadał do strudzonego moderatora jakiegoś niszowego bułgarskiego forum o tematyce rozrywkowej:

- Masz Pan papierosa?

Kestrel zagubił się w swoich myślach. Przypomniał sobie, że nie spał od tygodnia, a nie jadł od dwóch. W momencie, w którym zechciał swe usta otworzyć i słowa negacji odmownej wypowiedzieć, chłopiec-morderca rozpłynął się w obłokach apostazji trzeźwości. Jego zmęczony mózg podskoczył z zaskoczenia, przebijając czaszkę, skórę głowy i lądując w przeręblu, gdzie zeżarły go lodowe szczupaki.

Dwa dni po tym tragicznym wypadku, na forum zawitał uzurpator berła moderatorskiego i spotkał się z ciepłym przyjęciem, witany przez ludzi jako prawdziwy Kestrel, mięsożerny wędrowiec o oczach jak dwie piłki lekarskie gotowane w barszczu wigilijnym palnikiem Bunsena kupionym na allegro w ramach świątecznej przeceny -70% na wszystkie akcesoria dla domorosłych producentów neuroleptyków I generacji z okazji pierwszego od 275 lat dnia 32 lutego. Od tego momentu wszystko było tak jak dawniej.

Nędzna bagieta, w razie czego no offence :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi