Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

renee.madison, za to chłopy jakie paskudne. :hide::lol:

co do fotki, mhm, intrygująca. ;)

eeee, od razu paskudne. łatwiej ocenić kobiecą urodę, facet ma być tylko trochę ładniejszy od diabła ;p

mam fatalny gust jeśli chodzi o facetów, więc powstrzymam się od komplementów, bo ktoś mógłby się obrazić :lol:

komplementy zasłużone

a na czym te zasługi polegają? urody się nie osiąga ciężką pracą ale się z nią rodzisz.

renee.madison, nie zmieniaj awatara 8)

oj Mushroom, mnie w dzieciństwie mylono z chłopcem, a wszystkie zdjęcia z okresu nastoletniego najchętniej spaliłabym, żeby nikt nigdy ich nie zobaczył ;) Twoja teza o wrodzonej urodzie trochę nijak się ma do rzeczywistości.

Czasem urodę osiąga się ciężką pracą- spójrz na amerykańskie celebrytki :twisted: , toż to praca na cały etat! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, Co sie tyczy urody panów to niech kobiety ją oceniają. Co nam facetom do tego, zreszta mezczyna nie jest stworzony do tego aby byc piękny, od tego jest plec piękna. Masz rację z tymi amerykańskimi celebrytkami, kasa, kosmetczyki i kosmetyki dodaja im urody.

Na razie zdjec nie wrzucam bo nie mam nic sesnownego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem urodę osiąga się ciężką pracą- spójrz na amerykańskie celebrytki , toż to praca na cały etat!

No dobra, prawda pewnie jest gdzieś pośrodku.

-- 23 lis 2013, 10:41 --

maszróm - dbałość o urode nie jest ciężką pracą? nie jest pan metroseks, pan nie wie najwidoczniej

o sylwetkę tak, o urodę może trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj Mushroom, mnie w dzieciństwie mylono z chłopcem, a wszystkie zdjęcia z okresu nastoletniego najchętniej spaliłabym, żeby nikt nigdy ich nie zobaczył Twoja teza o wrodzonej urodzie trochę nijak się ma do rzeczywistości.

Wcale nie ;) Uroda jest w genach ale to nie znaczy że od urodzenia się jest ładnym. Niektórzy są ładnymi dziećmi i wyrastają na ładnych dorosłych, niektórzy są brzydkimi dziećmi i wyrastają na ładnych dorosłych - ale w obu przypadkach tylko i wyłącznie geny za to odpowiadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sylwetka to jeden z komponentów urody. amen

amen!

Mushroom, masz absolutną rację, geny odpowiadają za wiele czynników, które mają później wpływ na nasz wygląd (kształt nosa, ust, generalnie proporcje), ale wierz mi, widziałam mnóstwo ślicznych dziewczyn, a maksymalnie zaniedbanych- tak, że nikt na nie uwagi nawet nie zwracał i tyle samo przeciętnych, ale "podkręconych" mejkapem, dobrze dobraną fryzurą, które były komplementowane non stop.

Kiedyś na sesję przyszła umówiona modelka i byłam troszkę przerażona, bo dziewczyna w książce wyglądała olśniewająco, a przede mną stała zahukana, zgarbiona nastolatka o absolutnie nieproporcjonalnych rysach twarzy, ale wystarczyło tylko lekko podrasować makijażem (i to wcale nie jakimś mocnym) żeby dziewczyna zmieniła się nie do poznania + przed obiektywem była innym człowiekiem- pewna siebie, ale subtelna, eteryczna.

Dlatego ja wciąż będę bronić opinii, że z urodą (a raczej z tym co rozumiemy pod pojęciem 'atrakcyjny') człowiek się nie rodzi, a twarz to nie wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi