Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*,

Oj rotten, rotten ... tyłek bym Ci przetrzepała

Miałaś dobrą okazję i zmarnowałaś. ;) Teraz to już musztarda po obiedzie.

A widziałam Cię na plaży i w skansenie w stroju kąpielowym.

To Carlos chodził w stroju kąpielowym? Dwu czy jednoczęściowy? W sumie dobrze, że tego nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z tym ale brzuch mam straszny, ćwiczę od niedawna i może w sumie dobrze że zobaczyłem te zdjęcia bo wezmę się jeszcze ostrzej do pracy.

brzuch można zrzucić a moim chudym nogom nic nie pomoże. ;) długie spodnie conajwyżej.

rower przecież nogi rozwija chociażby

rower to może uda ale łydki a te mam najchudsze nie bardzo, biegi wręcz nogi wyszczuplają i chyba tylko jakieś specjalistyczne ćwiczenia siłowe by pomogły no ale w sumie na nasze krótkie lato nie bardzo mi się chce to robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałaś dobrą okazję i zmarnowałaś. ;) Teraz to już musztarda po obiedzie.

Tak od razu miałam Cię zaatakować? Chciałam żebyś się najpierw oswoił ze mną, ale uciekałeś gdzieś załatwiać jakieś sprawy.

No, teraz żałuję, że nie wykorzystałam okazji :?

;)

To Carlos chodził w stroju kąpielowym? Dwu czy jednoczęściowy? W sumie dobrze, że tego nie widziałem.

Po plaży w stroju składającym się z jednej części, a po skansenie w dwuczęściowym.

Fajnie wyglądał.

rower to może uda ale łydki a te mam najchudsze nie bardzo, biegi wręcz nogi wyszczuplają i chyba tylko jakieś specjalistyczne ćwiczenia siłowe by pomogły no ale w sumie na nasze krótkie lato nie bardzo mi się chce to robić.

Słuchaj, zacznij ćwiczyć, a potem zapytasz Pitera "Co sądzisz na temat mojej łydki"?

;);););)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gods Top 10 ee tak pewność siebie przede wszystkim :) najlepiej znaleźć osobę z takim samym poczuciem humoru :)

nie aż tak źli chłopcy , tatuaże , motocykle , to miałam na myśli , jak również pakujący się w kłopoty taka mieszanka wybuchowa

carlosbueno i bardzo dobrze , żadna panna nie chciałaby być bita przez partnera , co innego w łóżku i w tyłek a nie w twarz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po plaży w stroju składającym się z jednej części, a po skansenie w dwuczęściowym.

Fajnie wyglądał.

Słuchaj, zacznij ćwiczyć, a potem zapytasz Pitera "Co sądzisz na temat mojej łydki"?

;);););)

To ja byłem w jakimś skansenie :?:

carlosbueno, jedynie jakieś zastrzyki na porost mięśni, jak masz chude genetycznie tak jak ja to co byś nie robił obwód lekko drgnie i żyły wyjdą, nic poza tym.

pewnie by tak było z tymi żyłami u mnie w rodzinie brat dostał masywne umięśnione nogi ale wątłą klatę a ja odwrotnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) ;) ;) ;)

To byl egzemplarz :lol::lol::lol:

Ewenement na skalę światową :mrgreen:

carlosbueno i bardzo dobrze , żadna panna nie chciałaby być bita przez partnera , co innego w łóżku i w tyłek a nie w twarz :D

Nie no, to mi się podoba :lol::lol::lol:

Ale padłam ze śmiechu :mrgreen:

Kupmitrumne agentko Ty jedna ! :mrgreen:

To ja byłem w jakimś skansenie :?:

Tak,w ostatnią sobotę. Skansen to domek numer 130 :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

seks analny w ogóle mnie nie kręci :-| a ze mną nikt nigdy nie chciał gadać o wibratorach , jak chciałam kupić i zapytać o opinie to większość kobiet gasiła mnie odpowiedzią , ze po co mi to , od tego jest facet itp ... mam 21 wiek , więc wiadomo , że trzeba sobie życie urozmaicić :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi