Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Stracona100 napisał(a):
Oto coś ciekawego na temat wspaniałego życia i nieposiadania dzieci pewnej iiwyy - zapewne sobowtóra naszej prawniczki :lol:

iiwaa, post z 17 kwietnia 2016, 22:17 na forum fajnamama.pl

"Sytuacja przedstawia się następująco. Poznałam męża mając niecałe 20 lat, mąż miał wówczas 36 lat. Zakochałam się, mimo sprzeciwu całej rodziny wyszłam za (....)

Przykra sprawa, ale wygląda na to, że masz poważne zaburzenia psychiczne - rozdwojenie jaźni :hide:

Serio? Szukasz postów iiwy na innych forach? :mrgreen:

Stracona100jak Cię lubię, to już jest po prostu przegięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir napisał(a):
Nie pociesze niestety, mnie ginekolog powiedzial, ze jakbym chciala to mam sie spieszyc bo moje jajniki jak to ujal przechodza juz na emeryture a mam 30+ :?
sa babki i 20 letnie, ktore przeszły menopauze, mam jedna w swoim otoczeniu, szuka teraz innych rozwiazan bo szans na zajscie nie ma (przeszła 15 in vitro).

wiejskifilozof napisał(a):
Co sądzicie na temat miejsc,gdzie nie mogą wejść dzieci ? Bary,restauracje,plaże ?

jak nie moga, chyba ze na plaze nudystow, do barów z go-go :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agusiaww napisał(a):
  salir napisał(a):
Nie pociesze niestety, mnie ginekolog powiedzial, ze jakbym chciala to mam sie spieszyc bo moje jajniki jak to ujal przechodza juz na emeryture a mam 30+ :?
sa babki i 20 letnie, ktore przeszły menopauze, mam jedna w swoim otoczeniu, szuka teraz innych rozwiazan bo szans na zajscie nie ma (przeszła 15 in vitro).

Nie chodzilo mu o menopauze. Raczej o to, ze dla kobiet najlepszy wiek na rodzenie dzieci to po 20 i najwieksze szanse, ze urodzi sie zdrowe. Po 30 niestety juz jest wieksze ryzyko urodzenia dziecka z zespolem Dawna. Zreszta moj wywiad ginekologiczny nie jest najlepszy i uwaza mnie za "szczegolna" pacjentke :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi