Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun napisał(a):
  cyklopka napisał(a):
Nie chodzi mi w tym momencie już ani o Nihila ani o niemampomysłu, tylko ogólnie o społeczne przyzwolenie na traktowanie kobiet w sposób przedmiotowy.

troche chilloutu ;)

My tu będziemy chillować, a przemoc w świecie się będzie szerzyć :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemampomysłu napisał(a):
  takie tam napisał(a):
Ḍryāgan, nie mam Sigrun wśród znajomych.

Podobno nie korzystasz z Facebooka.

Mieć konto, a korzystać to różne sprawy.

Sigrun napisał(a):
Niemampomysłu, hahahaha!!!

wiedzialam, że to Ty :mrgreen:

Czyli kto?

Co do wulgarnych komentarzy, również uważam, że nie są na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
..."wydawałaś się wrażliwą i ciepłą osobą"

wydawałam

Przepraszam. Też zauważyłem, że strzeliłem gafe a edytować już nie mogłem na "wydajesz się (...)"

W pewnym momencie odniosłem wrażenie, że jednak już nie chodzi Ci tylko o obronę siebie i ludzi z AS, tylko o to, że chcesz wyładować negatywne emocje i ze wszystkimi się pokłócić. Nie chce Cię urazić i szanuje Twoje zdanie.

Ps

Uśmiechnij się! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że Mody nie patrzą, wyjebywują do kosza jak leci, pozwolę sobie podbić:

Nihil napisał(a):
WolfMan, Carica Milica, tym razem już nie do psychiatryka, a tej celi w Sukkuba-sadnesski Infernie :D

silence_sadness napisał(a):
Nihil! Teraz będziesz skumlał pod bramami mej otchłani, a ja pomyślę o srogiej karze. :evil:

silence_sadness, Liczę, że sprezentujesz mi coś ponad ten klasyczny kocioł z wrzącym olejem :D Wiedz, że jestem spragniony wrażeń :D:twisted: Heh, co do szczegółów - pozostawiam je w gestii Twej wyobraźni :mrgreen:

Nihil napisał(a):
  Sigrun napisał(a):
Kochana on przeciez to złoooo wcielone 8)

Nieprawda, "złeeem wcielonym" sadnesska-Sukkub - jam tylko ten Sługa, owładnięty jej Czarem :mrgreen:

Sigrun napisał(a):
nie zwalaj wszystkiego na nią !!!

bo bedziesz musiał przepraszac!!!

Sukkub, jak to w końcu jest ? :P Bezczelnie kłamał, czy może jednak mówił prawdę ? ;) Heh, zdementuj lub potwierdź :D

P.S. Ok, przynaje się. "Niemampomysłu" to był mój "Wkręt" - hahahaha, daliście się nabrać :D Patrzcie, zaraz zacznę pisać do samego siebie, przekonując, jakobym jednak nie był tym Wkrętem xD Heh, jak trollować, to trollować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NiemamUmysłu

Tam gdzie trafisz jak nie zaczniesz brać leków to mało kogo będzie interesować nachalność. Potrzebna Ci pomoc i stały nadzór lekarza. Smutne, że bliscy, rodzice czy ktokolwiek nie widzi Twojego zachowania. Nie wiesz co piszesz, nie wiesz co robisz. Przeczytałem trochę Twoich wypowiedzi i niestety jest to obraz nędzy i rozpaczy. Masz 21lat. Nie żal Ci jak przez swoją ułomność niszczysz sobie życie?. Strasznie toksyczny charakter...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemampomysłu napisał(a):
  AnissemSirch napisał(a):
Niemampomysłu, Tu ludzie chcą pozbywać się problemów, a nie trwać w nich z innymi. Z bagna, które Cię wciąga...wychodzi się z niego, czy zostaje w nim?

Przede wszystkim trzeba kogoś rozumieć aby mu pomóc a tutaj nie widzę aktualnie nikogo kto rozumiałby mnie.

Ta zasada dział w dwie strony, Tu nikogo nie rozumiesz, to nikt Cię nie zrozumie. Akcja-reakcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi