Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak w moim otoczeniu właśnie jest tak, że jakiś dyskotekowy kogucik podrywa fajną dziewczynę, ona ma nadzieję, że poznała super chłopaka, a on ją tylko wykorzysta i zostawi i co z tego jak ona już będzie "zużyta" brzydko mówiąc ;/ To mnie najbardziej dołuje.
że co ? sie nie dziwie, ze jestes zdołowany, bo masz mentalnośc i myślenie na poziomie moherowej babci :shock: weż sobie wsród takich poszukaj żony, może któras z nich jeszcze jest "niezużyta", bo przez ostatnie 80 lat czekała w czystosci na swój ideał :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajemniczy Pan, mozna podejsc do seksu jak do uzywania kogoś, wykorzystywania, ale mozna tez traktowac go jako okazję do wzajemnej bliskosci, poznania się, dawania sobie nawzajem przyjemnosci - i innych miłych rzeczy, które wstrętu raczej nie budzą....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli, że seks niezobowiązujący i dla poznania się z nową osobą jest rzeczą do przyjęcia ? :(
:lol: tzw seks towarzyski ;) ? nie o to cho, raczej o to, ze seks powinien wynikac z uczuć i chęci cieszenia sie sobą, a nie byc skutkiem lub warunkiem jakiegoś zobowiązania :roll: bo wtedy cala sprawa zaczyna trącic jakas dziwna umową handlową :arrow: jak ja mu coś oddam / wianek , mój największy skarb!/ to on w zamian musi to i tamto / o co za cham , nie zrobił tego i jestem wykorzystana .../

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Bzykasz sie /jak sie bzykasz/ robisz to dla zabawy, przyjemnosci i rozkoszy czy tylko z miłosci ?....takie proste pytani

-- 28 kwi 2014, 22:21 --

Tajemniczy Pan, niedobrze mi się robi. Obrzydliwe to jest. A po miesiacu jak się ktoś bzyka a nie wypali takim osobom i szukają nadal i z kolejną powtórka z rozrywki. Bleee :roll:

co jest obrzydliwe...ze było dymanko i zwiazek po miesiacu nie wypalił czy dalsze poszukiwania i dalsze dymanka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajemniczy Pan, niedobrze mi się robi. Obrzydliwe to jest. A po miesiacu jak się ktoś bzyka a nie wypali takim osobom i szukają nadal i z kolejną powtórka z rozrywki. Bleee :roll:

Czy to sarkazm ? Bo tak to zrozumiałem, że to niby normalne, a ja jestem staroświecki.

co jest obrzydliwe...ze było dymanko i zwiazek po miesiacu nie wypalił czy dalsze poszukiwania i dalsze dymanka

Oba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajemniczy Pan,

Oba.

moze idz do zakonu, moze własnie to jest Twoja droga..z takim podejściem rokowania na przyszłość z kobieta wyglądają bardzo nędznie

Jeśli w nocy zgubisz się w lesie i będziesz umierać z głodu, to czy w całkowitych ciemnościach, po omacku, wkładałbyś sobie do buzi wszystko co popadnie w nadziei, że to coś zdatnego do jedzenia? Czy najpierw sprawdziłbyś dokładnie, czy ten ciepły, kremowy kąsek nie jest może świeżym gównem jakiegoś zwierzaka?

No widzisz

Dlatego nie mozna pozwalać pierwszej z brzegu kobiecie, która zgodzi się regularnie dawac dupy i zmienić status na Facebooku, wchodzić do Swojego życia z jej negatywną, niezdrową energią, wadami charakteru...odnośnie szukania dalej tej lepszej

Nie wiem co gorsze, zeżreć w lesie to gówno, czy męczyć się X lat z byle kim, tylko dlatego ze dalsze poszukiwania i dalsze dymanka napawają nas obrzydzeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ciekawego nie zrozumiałem z Twojego postu ;( Chyba za długo dziś przy komputerze.

Nie wiem co gorsze, zeżreć w lesie to gówno, czy męczyć się X lat z byle kim, tylko dlatego ze dalsze poszukiwania i dalsze dymanka napawają nas obrzydzeniem.

Boże... co to za porównanie ? :time: Do zakonu się nie nadaję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli w nocy zgubisz się w lesie i będziesz umierać z głodu, to czy w całkowitych ciemnościach, po omacku, wkładałbyś sobie do buzi wszystko co popadnie w nadziei, że to coś zdatnego do jedzenia? Czy najpierw sprawdziłbyś dokładnie, czy ten ciepły, kremowy kąsek nie jest może świeżym gównem jakiegoś zwierzaka?

No widzisz

Dlatego nie mozna pozwalać pierwszej z brzegu kobiecie, która zgodzi się regularnie dawac dupy i zmienić status na Facebooku, wchodzić do Swojego życia z jej negatywną, niezdrową energią, wadami charakteru...odnośnie szukania dalej tej lepszej

maciey, z Twojego postu aż bije pozytywna, zdrowa energia, szacunek wobec siebie i kobiet :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, nie kazdy użytkownik forum zrozumie co chcialem przekazac ta metafora, porównaniem, Tobie udało sie i chyba zrozumiałaś co miałem na mysli...

a moze sie myle i Twoje slowa to tylko ironia :D biorąc pod uwage ze mieliśmy chyba jakieś przepychanki słowne miedzy soba w innych tematach..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi