Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Harding napisał:

Reghum, witamy Cię serdecznie w temacie "Spamowa wyspa" :D Jak tam po Świętach Wielkanocnych, przybyło trochę kilogramów czy trzymasz linię? ;)

W święta mało jadłem a więcej piłem (hehehehe), bo przyjechała rodzina, i w sumie to by było tyle.
Moja waga od roku stoi w miejscu ale mam nadzieję że schudnę bo do tej pory było tak że wracałem do domu z roboty i z powodu mdłości spałem od 16 do 19 (a potem w nocy nie mogłem spać...). Już mi to minęło, i korzystam z mniejszej ilości kofeiny.
Psychiatra też chce mi zmniejszyć leki więc to kwestia czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z Yerba w dłoni. Piękna pogoda, wiosna pełną parą, aż na tyle, że w szczytowym słońcu dnia jest ciężko na balkonie poleżeć, nawet z czapką na głowie. Czekam na paczkę z nową dostawą yerby, limonkowe pajarito - już zacieram ręce ^.^ Miałem zmianę w lekach, perazynę zamieniliśmy pregabaliną. I już lęki wyciszone, o tyle dobrze.

Edytowane przez Hooded Spirit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Hooded Spirit napisał:

Miałem zmianę w lekach, perazynę zamieniliśmy pregabaliną. I już lęki wyciszone, o tyle dobrze.

Hooded Spirit, ja też niedawno miałem zmianę w lekach psychotropowych, lekarz wypisał mi Clopizam zamiast Klozapolu, skład ten sam tylko różnica w cenie: ten pierwszy jest refundowany w 100% w przeciwieństwie do drugiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszły mi wybielające paski do ząbków firmy crest, rodzaj professional - z ameryki 😅 Już po pierwszym użyciu, troszkę wrażliwe zęby mam na te paski, jak i ogólnie. Ale damy radę ^^ zakupiłem 14 saszetek po 2 paski z paski-crest.pl. 5-6 dni szła przesyłka z ameryki najtańszą opcją dostawy. Dam znać za 1-2 tygodnie czy się opłacało, zapłaciłem 170zł za zamówienie z przesyłką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, wiejskifilozof napisał:

Pod Legnicą Mongołowie nas pokonali.A wtedy Polakom pomagali Krzyżacy i Templariusze.

o...jakichs krzyzakow u mnie sie dopatrzyłes

nie było! :classic_cool: chyba ze pajoki

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi